Зодиите, които не споделят чувствата си

Зодиите, които не споделят чувствата си

Снимка: iStocl/:nicoletaionescu

Част от зодиите не обичат да говорят за чувствата си. Те не споделят какви емоции изпитват, не разказваг за това как се чувстват, истинска загадка са. Трудно е да прочетете мислите им и да разберете какво изпитват. Мистериозни са. Ето кои са те, според „Times of India“.

Водолей

Те са енергични, жизнени, приключенци, но не обичат да говорят за това какво чувстват. Избягват въпросите и темите за чувствата им и емоциите. За да ги накарате да бъдат по-открити, трябва да спечелите доверието им. Дори тогава, те пак не обичат прекалено емоционалните разговори, признания и споделянето на чувствата. Предпочитат да се изразяват с действия, без думи, но това понякога е проблем за близките им.

Телец

Много е важно първо да сте приятели с Телците, за да могат те да ви се доверят и да споделят чувствата си. Тях много ги е грижа за близките, но им е трудно да покажат какво изпитват. Страх ги е да не бъдат наранени, затова показват какво чувстват, когато са напълно сигурни, че могат да вярват на някого, когато той се е доказал. Помагат много, но им е трудно да изразят емоциите си.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)