Зодиите, които са готови на връзки без любов

В зодиака има 4 зодии, които никога не се разделят със съпрузите си по собствена инициатива. Те остават с тях дори и вече да не ги обичат.

Ето кои са тези зодии.

Лъв

Въпреки властния си нрав, Лъвовете не са склонни да прекъсват връзките си без основателна причина. Почти всички представители на знака обаче се придържат към желязното правило: „Ако си тръгна, никога повече няма да се върна там“.

image0 (9K)

Ето защо, ако все пак Лъвът реши да ви изостави, не очаквайте от него да се върне при вас. Той никога не би го направил.

Везни

На Везните им отнема много време, за да разберат в крайна сметка, че животът им е изживян нещастно и с грешния човек. Дори и да го осъзнаят, те си дават сметка, че вече е твърде късно за промяна.

Тези от тях, които проявят смелостта да си тръгнат от нещастна връзка, са истински късметлии. Съдбата успява да ги изненада с безкраен хоризонт от нови перспективи и възможности. Но за съжаление, Везните сами решават да са нещастни.

Риби

Само истински демон в плът може да доведе Рибите до прекъсване на отношенията им с техния партньор. Да се отдалечиш от старото и да започнеш нещо ново за тази зодия е същинско бедствие. Ето защо Рибите изключително рядко са инициатори на пълен разрив в отношенията с любимия.

Водолей

Дори и връзката им да е изпълнена със скандали, те намират начин да прехвърлят цялата вина върху партньора си. Но никога няма да му кажат, че слагат край на връзката си с него.

iwoman.bg

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!