Зодиите, които са кралици на драмата

Зодиите, които са кралици на драмата

Снимка: Pixabay

Тези зодии не понасят скуката. Те са страстни, палави, обичат да си играят с огъня. Понякога реагират прекалено емоционално, забъркват се в проблеми и обичат да създават драма около себе си. Шумни са, преувеличават и се забелязват винаги. Вижте кои са те, според „Times Of India“.

Овен

Това са зодии, които си мислят, че ако създават сценки и драма около себе си, така могат да постигнат баланс между професионалния си и личния си живот. И така ще бъдат забелязани. Всеки ще разбере какво им е, с какво трябва да се справят и ще е по-снизходителен към тях. Много са страстни и импулсивни, не мислят за последствия. Мислят, че да направят драма от нещо е постижение.

Рак

Много чувствителни и уязвими зодии. Реакциите им са бурни, приемат всичко прекалено тежко и навътре, създават от мухата – слон. Преувеличават болката си и приемат много неща за трагедия. Те често плачат, вайкат се и правят сценки, за да получат съчувствие и да може нещата да се обърнат в тяхна полза. Така получават повече подкрепа и съжаление.

Източник: https://www.dnes.bg/……………….

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!