Зодиите, които трудно издават, че са влюбени

Зодиите, които трудно издават, че са влюбени

Снимка: Pexels

 На тези зодии им е трудно да признаят, че са влюбени. За тях е сложно да говорят за чувствата си; често крият емоциите си и не искат да се покажат като прекалено уязвими. Може да ги е страх от сериозните връзки. Вижте кои са те, според „Times Of India“.

Дева

Те просто анализират нещата прекалено много. Прекарват доста време опитвайки се да направят връзката си перфектна и да подобряват отношенията. И така пропускат шанса да казват на партньора, че го обичат и да са по-нежни, отдадени на момента. Имат определена визия какви трябва да са отношенията с партньора и работят това да се случи, но забравят за милите думи и говоренето за чувствата.

Стрелец

Тези зодии избягват да казват „обичам те“, защото смятат, че тези силни думи премахват възможността връзката да е забавна и непринудена. Знаят, че така тя става по-дълбока и започват драмите, прекалено силните емоции, очакванията и т.н. Стрелците опитват да избягват сериозните връзки, защото не знаят дали могат да са отдадени само на един човек и вечно са в движение. Дори много да харесват някого, не признават лесно чувствата си. Обичат нещата да са весели.

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)