Зодиите, пристрастени към социалните мрежи

Зодиите, пристрастени към социалните мрежи
Зодиите, пристрастени към социалните мрежи

Снимка: iStock/Alessandro Biascioli

В днешно време много хора прекарват голяма част от деня си онлайн. Някои са като залепени към телефоните, пристрастени са към социалните мрежи, непрекъснато пишат с приятели, разглеждат новите постове на познати и звезди, следят всичко ново, всеки лайк и коментар. Профилите им в мрежите са много важни за тях. Ето кои зодии са обсебени от социалните мрежи, според „Times of India“.

Овен

Те обичат да излизат, да се движат, социални и екстровертни са, но не само навън, а и в социалните мрежи. Овните непрекъснато изследват и изпробват нови неща в интернет, общуват с много приятели и дори непознати там, искат да са в час с всичко ново. Това ги кара непрекъснато да скролват, да следят за ъпдейти, да научават веднага всички новини, да говорят постоянно с познатите си. Така неусетно стават пристрастени.

Телец

Тези хора са емпати, състрадателни, чувствителни и понякога леко срамежливи. Харесва им да са в социалните мрежи, защото там по-лесно се свързват и общуват с другите, по-лесно показват своята емоционална и уязвима страна, изразяват себе си по-добре и дават воля на чувствата. Социалните мрежи им помагат да показват своето творчество, да стават по-креативни, да споделят какво мислят и чувстват, да търсят подкрепа от другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)