Зодиите с малко, но верни приятели

Зодиите с малко, но верни приятели

Снимка: iStock

Тези зодиакални знаци не обичат да са сред много хора. Те трудно се доверяват, не споделят много, може да са по-свенливи или отдръпнати, затова препочитат да имат малък приятелски кръг. Но много държат на тези лоялни приятели. Ето кои са зодиите, според „Times of India“.

Рак

Раците не обичат да са в големи компании. Те обичат да са сред малка група приятели, които много си помагат един на друг и знаят всичко за другия. Тези зодии не могат бързо и веднага да създадат много приятелства, трябва им време да се отпуснат и да опознаят човека. Те предпочитат да имат малко, но близки и верни приятели, отколкото голяма група познати. Така по-лесно се свързват с хората и са много обичливи.

Козирог

Тези зодии нямат много приятели, но тези приятели, които имат са им наистина много полезни и много им помагат. Те искат да имат около себе си хора, на които напълно могат да разчитат. Козирозите не си губят времето с празни връзки, внимателно подбират приятелите си и това за кого отделят време. За тях е важно качеството, а не количеството. Ако са ви приятели, винаги ще са до вас и ще ви дават добри съвети.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)