Зрители на „Черешката“: НЕ искаме Герито да печели плакета!

Зрители на кулинарното шоу „Черешката на тортата“ изригнаха в социалните мрежи: НЕ искаме Герито да печели плакета! – видя ЗАРАТА.

И нека оплюването в „Черешката“ продължи!

С песен и без никакъв видим страх човекът-глас Краси Аврамов сложи престилката снощи, за да сготви за своите гости в поредния епизод от „Черешката“.

Менюто му беше 16-степенно… шега… Но певецът наистина много се постара и приготви изключително трудоемки ястия. Започна с анонса, че обича да се вихри в кухнята си и да организира партита.

image0 (9K)

Но в началото снощи не му потръгна много, защото в процеса на работа той едва не изпочупи инвентара в своята кухня, ала след това сякаш се поуспокои и нещата започнаха да си идват на мястото. Освен, че разбива, пасира, стиска, овкусява, меси и точи, Краси предложи и авторски рецепти, които много се харесаха на присъстващите на вечерята му. Е, разбира се, постоянно мрънкащата Гери Дончева не пропусна и него с отбелязване на поредното нещо, което тя не яде и видите ли, не е споменала досега. Този път нейното гърло подлюти пиперът… Оффф!

Изглежда един зрител измисли псевдоним на Герито, обединяващ мненията на доста хора от публиката на шоуто: А тая умряла скумрия, популярната антипатия, ще я видим утре – се казва в коментара, публикуван в социалната мрежа.

Иначе за Краси Аврамов феновете се изказват ласкаво, както за готвенето му, за изненадата с танците в неговия хол, така и за интересните разкази за живота му в Щатите. В класирането засега той е първи с 46 точки (единствена Дончева го „поряза“, както можеше да се очаква), но Герито „затваря „Черешката“ довечера, а предвид на това, че всички са добронамерени и оценяват колегите си все с по 10 точки, е много вероятно точно тя да грабне плакета на шеф Манчев. Лавината от злостни коментари в мрежата обаче ще я затрупа…

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!