Ивайло Пенчев: Ако бях премиер, щях да изкарам на светло всички обществени поръчки

Всяка надежда за бързо забогатяване от случайността и от късмета е пагубна. Това каза бизнесменът Ивайло Пенчев по БТВ.

 По думите му е „най-добре никой да не търка листчета и да не се надява на тото”. Според него България изглежда по-добре от всякога. Повече млади хора се връщат от гурбет и от обучение, надявам се да се обърне трендът – повече хора да се връщат, отколкото заминават.

[ad id=“272035″]

image0 (9K)

Животът в България става все по-добър за почти всички. В същото време все още много се краде в тази държава и има много корупция. Ако бях премиер, щях да изкарам на светло всички обществени поръчки, заяви още Ивайло Пенчев.

Балонът на биткойните ще се спука, прогнозира бизнесменът. „Аз все още съм с душа на беден човек, това е до живот. Човек, който е израснал в детството си беден, така си и остава. Не мисля, че това ще се промени”, призна той. „Аз не мога да се усетя богат, още си правя сметки, спестявам, гася лампите вкъщи. Това една такава постоянна тревожност, че това не ти се полага, не може да си богат, сигурно в някакъв момент ще станеш беден. Това е състояние на духа, което се формира в ранното детство, като си израсъл беден, и после и да го свръхкомпенсираш, като си купуваш ламборгинита и самолети, то не изчезва”, допълни Ивайло Пенчев.

[ad id=“255238″]

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!