НАЙ-НОВИ:

Иво Аръков води Къванч Татлъту в България

Гореща клюка води най-голямата турска звезда Къванч Татлъту у нас това лято. Мокрият сън на милиони бг фенки на „Перла” и „Север-юг”, ще зарадва верните почитатели с нова роля. Това лято по една от централните телевизии тръгва нов сериал с Къванч Татлъту. Участие в него взима и Иво Аръков.

Продукцията обаче не е типична любовна мелодрама. Вместо сапунка, поредицата ще е високобюджетен екшън с криминални, драматични трилър нотки. Кадир Адалъ, героят на Къванч Татлъту, губи съпруга си и детето си при терористичен акт. Той изпитва вина за случилото се и решава да сложи край на живота си. Докато опитва да се самоубие в автомобилна катастрофа неволно въвлича още трима невинни души, които се сблъскват едновременно. Това е иронията на съдбата- четири коли, четири живота – Кадир, Зейнеп, Керем и Джемре. Четиримата остават свързани завинаги и се оказват въвлечени в криминални истории, част от които идват от миналото на героите.

Нашата звезда Иво Аръков се появяват на края на сериала. Той ще играе ролята на руски затворник мафиот, чиято цел е да елиминира враговете си, пише „България Днес”. Иво се справя отлично със снимките, макар и протекли по невероятно интензивен график. Отначало трябвало да снима в Истанбул само два дни, но режисьорите толкова го харесали, че Иво остана там близо месец. Разполагал с асистентка, за да произнася правилно турските думи, както и руските. Именно тогава стават и приятели с турската звезда Къванч Татлъту.

 

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови