Идва ли краят на управлението на Доналд Тръмп?

Авторът на книгата „Огън и ярост: в Белия дом на Тръмп“ заяви, че разкритията му вероятно ще доведат до край на управлението на сегашния американски президент, предаде Ройтерс.

[ad id=“225664″]

Майкъл Улф каза в интервю за радио Би Би Си, че изводът, който прави в своята книга, че Доналд Тръмп не е годен да заема президентския пост, се превръща в широкоразпространено мнение. „Мисля, че една от интересните последици от книгата досега е много ясен ефект „царят е гол“, каза Улф.

image0 (9K)

„Историята, която разказвам, изглежда, представя това президентство по такъв начин, че казва, че той не може да върши своята работа“, заяви авторът на книгата, която отправя остри критики към Тръмп за първата му година като президент.

[ad id=“263680″]

„Изведнъж навсякъде хората възкликват – „божичко, наистина е така, той е гол“. Това стои в основата на усещането и разбирането, което най-сетне ще сложи край на това президентство“, каза Улф.

Тръмп отхвърля книгата, като казва, че тя е пълна с лъжи. В нея се описва как Белият дом е обхванат от хаос, президентът не е подготвен за поста, а сътрудници се присмиват на способностите му.
dariknews.bg

(Visited 5 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!