Идеалният коледен подарък за всяка зодия

В навечерието на новата 2019 година всичко е празнично. Започва и писането на дългия списък с подаръци за него/нея, за децата, за родителите, за приятелите и колегите. Парфюм или бижу, мечтаната рокля, диск на любимата група, интересна книга или екскурзия… Варианти много. Но дали са подходящи за човека, за когото са предназначени?

Списъкът, който съдържа идеалните подаръци за всяка зодия:

Овен

Представителите на зодия Овен не си падат по практични подаръци, които ще ги накарат да стоят на едно място. Забравете за всякакви биографични книги и пъзели с по милион части! Огненият Овен ще се зарадва на карта за фитнес, урок по салса, готини маратонки за тичане или пък нова кафе машина за още по-ароматно кафе.

Телец

Телецът е практичен по природа, но от километри може да разбере качеството на един предмет, затова не се опитвайте да му пробутате някое менте. Красив шал, скъп парфюм, качествен портфейл или кутия ръчно направен шоколад ще му грабне ума.

Близнаци

Близнаците обичат изненади, затова избегнете конвенционалните подаръци и в никакъв случай не разкривайте предварително какво му готвите. Водете се от вкуса му и вместо един голям подарък, съберете в кутия няколко по-малки – това ще му хареса. Например – хубава книга, писалка, ключодържател, селекция чайове.

Рак

Сантименталните Раци обичат всякакви вещи за дома, особено такива с антикварна стойност, които носят своята история. Ваучер за магазин за декорация или пък албум със семейни снимки в комбинация с домашно изпечен топъл тиквен хляб ще го разтопят.

Лъв

Лъвовете за изключително трудни за подаръци – те имат винаги много особен и индивидуален вкус, който трудно може да бъде нацелен. Като прибавим към това и страстта им по скъпото – съвсем сложно става. Никога няма да сбъркате обаче с билети за театър или опера, ваучер за професионална фотосесия, домашна караоке машина, ваучер за спа процедура или бутилка хубаво вино.

Дева

Девите също са трудни за изборна подаръци, но не защото имат претенциите на Лъва, а защото много често не заявяват своите вкусове – какво харесват и какво не харесват. Тъй като те са изключителни перфекционисти – един органайзер, готина джаджа за кухнята или пък ваучер за услуги за почистване на дома ще го зарадват много.

Везни

Везните пък са толкова отворени за подаръци, че всичко, което им дадете, ще ги зарадва изключително много. Ето и няколко насоки: бутилка червено вино и кутия ръчно направени шоколадови бонбони, готин дизайнерски шал или шапка или дори годишен абонамент за любимото списание.

Скорпион

Скорпионите си падат по мистичните неща. Всъщност, готина идея е да скриете някъде подаръка му и с насоки да го накарате да го открие – това ще му донесе още повече радост. А за самия подарък – книга, свързана с психологията или рамкиран принт на Густав Климт ще му се харесат със сигурност.

Стрелец

Стрелците са много активни и приключенски настроени. Пътуване до непозната дестинация или клас по танци ще го зарадват много.

Козирог

Козирозите обичат прецизно изработените вещи и индивидуалния почерк в подаръка. Ако изберете каса с малко познати крафт бири, ръчно изработена кожена гривна и картичка – отново авторска, няма да сбъркате.

Водолей

Водолеите много обичат технологиите – нов смартфон или електронен четец, абонамент за нови електронни книги или някаква нова технологична джаджа, която тепърва да разучават ще ги спечели обезателно.

Риби

Рибите са толкова романтични и мили, че независимо дали подаръкът е евтин или скъп, бутиков или ръчно правен – стига да е подарен с любов, ще ги трогне. Спрете се на книга с романтични поеми, вечеря на свещи в нов ресторант или романтичен уикенд и готово!

dariknews.bg


image0 (9K)