Измамни пророчества

Как ще коментираш този цитат, приписван на Слава Севрюкова (ако е верен, разбира се): „Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя…“

[ad id=“225664″]

Алена отговаря:

В този цитат има вътрешно противоречие – след като там, където е земя, няма да бъде повече земя, защо трябва да се прибират в България, чиято територия също е земя, а не вода. И не ми казвайте, че България е богоизбрана земя.

image0 (9K)

Аз добре знам каква е. И какво значи млади хора? До трийсет години или до двайсет и  пет е млад? А тия, които са над тази възраст, да не се връщат, да стоят там, където са, и да се давят… защото земята няма да бъде повече земя.

Този цитат категорично не е на Слава Севрюкова, но след като знаем след кончината й колко дебели книги се пръкнаха с нейни прозрения, каквито никога не е изричала, едно повече или по-малко е без значение.

[ad id=“263680″]

Ако искаш да се докоснеш до онова, което наистина Слава Севрюкова е разказвала, прочети онова, което се е появило преди кончината й, и също както при Ванга ще останеш изненадана колко много измислици са й приписани като прозрения.

Познавах лично Слава Севрюкова, гостувала съм й, татко ми я лекуваше, водили сме дълги разговори за неща, за които не е дошло времето да споделям, може и да не дойде, но гарантирам, че такива плашещи „предсказания“ никога не е правила.
Автор: Светлана Тилкова – Алена

(Visited 26 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!