Изпепеляваща любов порази Венета Райкова

Млад красавец е виновникът Венета Райкова да напише новата си книга „Куклите“ само за три месеца. Близки на кралицата на бестселърите споделят, че тя е лудо влюбена в 35-годишен мъж, но пази в строга тайна кой е той.

Мистериозният любовник толкова е завъртял главата на Венета, че тя дори му посвещава корицата на осмата си книга. Издателите на популярната писателка били доста озадачени от изричното й желание лицето на романа да бъде еротична сцена, а мъжът и жената от снимката да изглеждат по точно определен начин. След стотици предложени варианти за корицата на „Куклите“, Венета била категорична в избора си и дори била готова да спре книгата от печат, ако изискването й не бъде изпълнено.

Още в средата на лятото Венета направи скандално разкритие в профила си във фейсбук, че спи само с млади мъже с мускулести тела и че си тръгва по средата на секс, ако не й харесва. Дори посвещението на новата й книга гласи „На красивите ми вдъхновители за страстта, която пренесох на тези страници“. Хора от обкръжението на Райкова обаче споделят, че тя е разкарала всички останали и мъжът на сърцето й е само един. По думите им тя била „на крилете на любовта“.

Живущи в кооперацията на Райкова пък са забелязали за нея да пристигат огромни букети от най-скъпия бутик за цветя в София. Явно корицата на „Куклите“ е отговорът на Венета и е любовно обяснение към новото й гадже, писа „Уикенд“.

В момента журналистката и писателка пази пълно мълчание и отказва всякакви медийни изяви, интервюта в пресата и в трите големи телевизии, защото след развода си с Тихомир се е зарекла да не говори повече за личния си живот.

Щастието обича тишината често споделя Венета. Въпреки че традиционно се застрахова с изречението, че всичко в книгите й е художествена измислица, този път кралицата на бестселърите едва ли е издържала на изкушението да не включи сцени от страстния си любовен живот в новия си роман.

„Куклите“ разкрива какво се случва зад затворените врати на музикалния бизнес и в спалните на обожаваните от всички певици. Любов и омраза, подли номера, кражби на мъже и песни, ярост и мъст са част от ежедневието им. Райкова повдига завесата и въвлича читателите в свят на интриги, мръсни игри и много звезден блясък… Книгата излиза на пазара на 10 октомври, а предварително са продадени над 5000 копия.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

image0 (9K)