Какво вещае хороскопът ви за декември?

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе дванадесетият месец от 2021 година?

image0 (9K)

Предлагаме ви хороскоп за декември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате в следващите 31 дни.

Овен

Ще сте достатъчно целеустремени, а успоредно с това последователни и ще можете да взимате решенията си самостоятелно. Интересното е, че дори спонтанните хрумвания ще се оказват правилни и лесни за изпълнение. Професионалните ангажименти ще са повече през втората половина на месеца, но пък и ще са съпроводени с допълнителни финансови постъпления или някакъв друг бонус. Поради прекалената ви заетост на моменти ще страдат личните отношения и не са изключени противоречия с членовете на семейството. Реагирайте с чувство за хумор и не позволявайте на дреболиите да помрачават празничното настроение.

Телец

Аспектите между Сатурн и Уран (който е във вашия знак) подсказват, че спецификата на този месец може да се събере в една дума и тя е „промени“. Може да не са значителни, но ще ги има и ще се случват в най-съществените за вас области. Първоначално ще засегнат професионалната област. Ако се наложи да се заемете с нещо ново и непознато, не се колебайте. Всяко начало е трудно, но натрупаният опит е достатъчна гаранция за успех. И по принципа на доминото, всяка новост ще предизвиква следващата, които ще засегнат ежедневния ви динамичен стереотип, контактите, битовите условия, дори някои разбирания, като например тези за естетика. Ще успеете да се освободите от всичко, което вече ви е омръзнало и да посрещнете празниците по различен начин.

Близнаци

Всичко, случващо се през този месец ще е естествен и при това напълно удовлетворителен резултат от усилията, полагани в предишните месеци. Не е изключено да възстановите прекъсната преди време лична връзка, да разширите кръга на деловите си взаимоотношения. Разпределете времето, с което разполагате така, че до пълнолунието във вашия знак да успеете да довършите започнатото. Чрез добре свършената работа ще си осигурите и допълнителни приходи, които преди празниците никак няма да са ви излишни. Ще повишите ефективността, ако рационализирате и оптимизирате графика си. В случай, че имате намерение да променяте работното място, започнете с набавяне на нужната информация, но не бързайте с окончателното си решение.

Рак

Напредъкът ви до голяма степен зависи от готовността да намерите общ език с хора на възраст доста различаваща се от вашата и в двете посоки. Благодарение на тях ще промените някои от приоритетите си и ще подобрите начина на работа. Според едно старо поверие новата година не трябва да се започва със стари задължения и няма да сгрешите, ако направите всичко възможно за ликвидиране на наличните такива. Отделете време за благоустройството на дома, за подобряване на интериора, за празничната украса. Използвайте за тази цел и част от допълнителните финансови постъпления. Що се отнася до уреждането на нови сделки, подписване на важни документи и уреждане на юридически въпроси, с тях може да не бързате.

Източник: Tialoto.bg 

Източник: https://www.dnes.bg/……………….

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!