Какво лошо направиха зодиите през 2018 г., че може да останат без подарък?

2018 г. е към своя край и е време за равносметка. Няма безгрешен човек, но ето какво лошо са направили зодиите през годината и за какво изпитват вина.

Овен

Овните цяла година участваха в кавги и спорове. Бързо се ядосваха и избухваха и така може да са наранили близки. Често сами предизвикват конфликтите и от един проблем стигаха до друг. Трябва да се научат да си поемат дъх и да мислят преди да обиждат другите.

Телец

Те си мислиха, че отправят конструктивна критика, но всъщност по-скоро често осъждаха хората около тях. Инати са и защитават това, в което вярват, но трябва да разберат, че не всеки води техния живот. Да не съдят прекалено строго.

Близнаци

Забавни са, но понякога не се усещат. През годината Близнаците се смееха на всичко, дори на неща, с които не бива да се шегуват. Правеха го на чужд гръб и дразнеха другите. Така те все едно се подиграват на близки.

Рак

През повечето време са сладки и безобидни. Но понякога парадираха с това и се правеха на прекалено невинни, за да получат това, което искат. Разплакваха се от малки неща, за да стане тяхното и да манипулират другите.

Лъв

Ясно е, че Лъвовете обичат вниманието и искат да са като звезди. Но тази година мислеха прекалено много за себе си и се държаха леко егоистично, без да се съобразяват с другите и без да мислят за последиците.

Дева

Искат всичко да е перфектно и се стараят да изчистят всички недостатъци. Но през цялото време смятаха, че само те са прави, че знаят всичко. И не проявяваха съчувствие и разбиране към това, което се случва на околните.

Везни

Везните се изкушаваха да клюкарстват доста през 2018 г. Приятелски настроени и усмихнати са, затова всички им споделят. Но тези зодии издаваха много тайни на близките си, говориха зад гърба на добрите си приятели.

Скорпион

Тези знаци не умеят да прощават и това си пролича и през тази година. Когато някой ги нараняваше, те винаги търсиха отплата и реванш и искаха да си го върнат тъпкано. Те уважават себе си и не позволяват някой да ги унижава, но понякога трябва да оставят съдбата да си върши работата.

Стрелец

Не знаеха кога да спрат. Винаги скандалите, които вдигат са много по-големи, отколкото е било нужно. През годината искаха да изясняват всичко до край, да предизвикват останалите. Създаваха излишно напрежение в приятелския си кръг, просто за да се случва нещо по-интересно около тях.

Козирог

Решени са да постигнат успех. Но това се превърна във фикс идея за тях през 2018 г. Толкова много се увличаха в битките и състезанията, че не се съобразяваха с опонентите си и не проявяваха никаква състрадателност. Искаха да изглеждат силни и амбицирани, но всъщонот бяха и непукисти.

Водолей

Проявяваха много претенции. Те са новатори, не съдят възгледите на хората, но през цялата година си мислеха, че са по-добри от другите и че само тяхното мнение е било адекватно. Сякаш те са над другите.

Риби

Виждаха себе си като жертви. И то почти във всяка ситуация. Рибите не успяха да си признаят, че понякога и те са правили грешка, че са се провалили и имат някаква вина. Лесно им беше да обвиняват само другите.

tialoto.bg


image0 (9K)