Какво очаква всяка зодия във връзките през 2022-а година?

2021-а година е към края си. Гледаме с вълнение и нетърпение към 2022-а и се надяваме тя да е по-добра от предходната. Вероятно се чудите какво точно ви очаква през новата година. До голяма степен зодията ви има значение за това какво ще ви се случи. Едно от най-големите вълнения е бъдещето на връзката. Ако сте във връзка, сигурно се питате какво ще се случи с нея през 2022-а, какви промени ще претърпят интимните ви отношения, ще бъдете ли щастливи или ще изгубите любовта си.

На тези и още въпроси отговаря астрологът Кларис Монахан пред сайта bustle.com. Според нея 2022-а година се очертава като една по-добра година от 2021-а. Началото на годината ще започне с Венера в ретроградно движение. Въпреки това Юпитер ще компенсира това, смята астрологът. Едно от най-големите събития през тази година е Юпитер, който ще се премести в знака на Риби. Това означава, че ще сме особено любовно настроени. Ще отделяме повече емоционално време за задълбочаване на отношенията, ще търсим начини да получим всичко в любовта. През месец април няколко планети ще се натрупват в знака на Риби. Това са Венера, Марс, Юпитер и Нептун.

image0 (9K)

Представителите на зодия Риби ще имат допълнителен късмет в любовта през тази година. 2022-а ще бъде изключително специална за тях. Те може да открият силна хармония в любовта и връзките си, като е възможно те да прераснат в нещо по-сериозно, например годеж или брак.

Какво очаква всяка зодия в любовта и връзките през 2022-а година?

Овен

Ако сте представител на зодия Овен, годината ще започне ударно за вас. Управляващата ви планета Марс ще бъде в сектора на огнения знак Стрелец. Това създава хармонични условия за вас. Според Монахан, този аспект насърчава действието и активното движение в отношенията за сметка на инерцията досега. Огънят обича да се придвижва напред и то много бързо. Ако партньорът ви е на същата вълна като вас, може да придвижите връзката си на следващ етап. Ако не е, това може да ви тласне да се насочите към друг в търсене на любовта.

Телец

За Телците 2022-а ще е година на промени. Това се дължи на затъмненията, които ще попадат в техния знак. Управляващата планета на Телците е Слънцето, а през 2022-а ще има слънчево затъмнение, което попада в знака на Телеца. Родените в началото на май може да изпитват безпокойство в любовта, нетърпение и припряност, защото Уран върви директно в тяхното Слънце през тази година. Ако не се разделите с партньора си през тази година, определено нещо разтърсващо ще се случи с връзката ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Източник: https://www.dnes.bg/……………….

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!