Как да изглеждате по-модерни?

Със сигурност през пролетта ни се налага да пренаредим гардероба. Прибирайки зимните дрехи, няма как да не си зададем един въпрос: „Какво ще нося тази пролет?“. Вероятно доста от дрехите ви са ви поомръзнали, но цялостната промяна на имиджа би ви струвала много. Ето затова в следващите редове ще ви предложим няколко идеи, с които да разнообразите стила си. Ето ги и тях:

Следете тенденциите

image0 (9K)

Ако сте от дамите, които смятат, че модерните дрехи не са за вас, трябва да ви кажем, че грешите. Не е нужно да следвате сляпо всяка тенденция, но и непознаването им може да ви състари. Отидете в някой голям магазин и пробвайте някои нови модели. Можете да установите, че ви стоят добре дрехи, които никога не бихте помислили, че ще ви отиват. Бъдете смели.

С напредването на годините тялото ви се променя и вашият стил също трябва да еволюира. Не допускайте грешката да носите едни и същи като вид дрехи години наред.

Добавете цвят

Ако се разходите по улиците, ще забележите, че цветът, който е предпочитан масово от дамите е черно. Безспорно това е един от най-класическите цветове, но обличайки се само в него, рискувате да се слеете с тълпата и да останете незабелязани. А животът е прекалено кратък, за да носите скучни дрехи. Можете да вкарате щипка свежест към стила си, като изберете по-светъл цвят, който да съобразите с цвета на кожата и косата си.

За да направите успешни цветови комбинации, можете да си купите и чанта или обувки в същия цвят. Ако пък не сте склонни да се разделите с някои дрехи от гардероба си, можете да опитате да носите по-светли връхни дрехи.

Вижте как го правят звездите

Когато говорим за стил и усет към облеклото, разбира се, холивудските актриси, модели и като цяло известните личности могат да ви послужат като еталон. Въпреки че повечето от тях са слаби, не липсват и примери за дами с „по-нормални“ размери. Можете да изберете някоя, с чието тяло се асоциирате и да проследите нейния стил. Подобни заемки могат да подобрят значително начина, по който изглеждате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

https://www.dnes.bg/

(Visited 60 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!