Камелия изненада с ново носле

Фолк певицата Камелия стана поредната звезда, която драстично промени визията си. След Преслава и Емилия, русата фурия също изненада с ново чипо носле, се вижда от последните й публични изяви.

Изпълнителката, която е и жури в „Гласът на България“, е избрала за новата си визия по-къс и чип „модел“ нос, като е премахната леката гърбица до ноздрите.

Като всяка голяма промяна, и тази не се приема еднозначно от почитателите на Камелия. Между феновете й е на път да са разрази истинска буря, както се случи и при пълната промяна на колежката й Преслава – едни аплодират новата й визия, други обаче твърдят, че естествена си е била по-добре.

Стопкадър: bTV

В днешното си интервю пред bTV Камелия сподели, че в личен план няма от какво да се оплаква, но чисто професионално е много притеснена: „Ние нямаме помощи, първи сме затваряни, а последни отваряни.“

Междувременно тя успява да се включи и в снимките на филма „Голата истина за група „Жигули“. Там Камелия играе ролята на певица.

„Не бях участвала в игрален филм. Ролята ми е малка, но ключова. Създава ситуация, заради която след това се разгръщат събитията. Мнението на екипа беше, че съм много органична като актриса.“

Камелия отново ще бъде и един от треньорите в „Гласът на България“. Кастингите за шоуто вече започнаха. На хората, които все още се колебаят дали да участват, тя иска да каже: „Това е златна възможност да проявиш себе си пред такава голяма трибуна. „Гласът на България“ е най-професионалното музикално предаване в националния ефир на България. В последните години от там се зараждат звезди. У младите участници има много необуздана енергия. И при мен я има, но тя вече е овладяна. Този опит е много ценен за тях“.

life.dir.bg

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!