„Капките“ заваляха доста измъчено, но няколко участници измиха лицето на шоуто

И отново започнаха да валят „Капките“. За осми пореден път. Прокапаха трудно, с родилни мъки. Изказването на продуцента Маги Халваджиян, откривайки шоуто „Като две капки вода“, че предстои невероятен и запомнящ се сезон, прозвуча достоверно, тъй като през годините неговите предавания са с доказано качество. Но…

През сцената мина доста измъчено Галка от Каризма, която сякаш никога не е виждала ноти и пя толкова фалшиво, влизайки в образа на Мадона, че накара дори Маги да смръщи вежди в нетърпеливо очакване песента най-накрая да свърши.

Малко след това Георги Симеонов – JJ изпита гнева на Димитър Ковачев-Фънки като член на журито. Ексцентричният Фънки сравни със земята JJ и демонстративно стана от стола си, за да си ходи. Той си позволи да каже, че Симеонов е виел като бизон и остро го нападна знае ли въобще в кое шоу е и дали може да пее. „Стоиш като умреляк“, изцепи се цветисто Фънки.

И след това нещата потекоха с шеметната красавица Дара, с голямото гласище на Маги Джанаварова, с прекрасното изпълнение на Фики Стораро като Стиви Уондър, носителят на Оскар актьорът Димитър Маринов излезе като Франк Синатра и шоуто придоби стил и класа.

Чудесно се справи с образа на Слави Трифонов и младият актьор Антоан Петров.

До момента, в който зрителят беше атакуван масирано от появата на Луна. Там нещата ще се отекат, вероятно. Надали ще има някой, който ще успее да я овладее. Тя се появи като младата Лили Иванова и не даде повече думата на никого.

Съвсем заслужено с първото си изпълнение начело застана Фики, който наистина направи един запомнящ се образ. Как ще се справят в бъдеще участниците, предстои да видим.


image0 (9K)