Каракачанов: Кацаров преди 4 месеца бе антиваксър, а въведе „зелен сертификат“

Предизборната кампания приключва в полунощ, а в неделя отново ще гласуваме по време на пандемия. Справя ли се служебното правителство със ситуацията в държавата?

„Здравният министър преди 4 месеца е антиваксър и обяснява, че ваксините са негодни, хвърля маските, а сега от днес за утре кара хората да придобиват „зелен сертификат“, посочи лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в студиото на „Денят ON AIR“.

Бившият вицепремиер коментира и организацията на изборите.

„Самият факт, че беше въведено подобно измислено гласуване като машинното, е предпоставка за съмнения. В цяла Европа премахнаха машинното гласуване, а ние се сетихме да го въвеждаме. Явно някой си е направил сметка, че така ще е по-удобно“, подчерта лидерът на ВМРО.

Събеседникът изрази съмнения за това, че вотът може да бъде манипулиран, както и за това кой е купил машините и за какво ще бъдат използвани.

„Последните два парламента какво направиха? Вкараха държава в тотална икономическа криза. Голяма част от тези партии, които наричаха себе си „партии на промяната“, партии, които ще се борят с корупцията, създадоха съмнения за корупция през служебното правителство, назначавайки случайни хора. След това създадоха съмнения за нечестни избори“, смята Каракачанов.

„Неоправдано скочиха цените на тока и започнаха да се оправдават със световното положение, руските цени на газта и т.н. С изключение на БСП, има ли друга партия, която казва какво трябва да се прави?. Решенията са прости, но не са популярни“, изтъкна Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му е необходимо да се наложи мораториум на износа на електроенергия, да се спре държавната помощ, която се оказва, както и да се спре изкупуването на електроенергията на американските ТЕЦ-ове.

Вижте видео с целия разговор

https://www.dnes.bg/………….

(Visited 2 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!