НАЙ-НОВИ:

Караянчева: Каня президента Радев на кафе. Но без Иво Христов!

„Обидно е някак си как президентът излиза, хвърля в пространството някакви твърдения и излиза, след което няма на кого да отговориш“, коментира тя интервюто на държавния глава в петъчната „Панорама“

„Аз съм си Цвета от Кърджали. Първият човек от държавата съм само по Конституция. Хората до мен не намират разлика в това, че съм председател на парламента. Радвам се, че имам хора, при които се връщам всяка седмица, казваме си къде сме сгрешили какво трябва да направим напред, няма да се главозамаям“, каза в ефира на Канал 3, председателят на НС, Цвета Караянчева.

„Аз нямах честта да гледам интервюто на Радев, но от това което четох, не съм чула нещо ново. Бих искала да чуя неговото мнение, а не заучени мисли. За мен е важно какво казва моят президент. Мислех, че ще успее да бъде президент на всички граждани, но до момента виждаме, че той е такъв само за избирателите на БСП. Той нищо ново не каза в това интервю, не влезе в диалог с нас. Той отказа среща на Бойко Борисов, но прие среща за „Визия за България”- това е много странно. Негов избор е дали да идва в НС, той винаги има място там. Тези изявления, които прави по медиите, може спокойно да ги направи от трибуната, ако има желание“, категорично се изказа тя.

„Идвало ми е наум да го поканя в парламента, да дойде, за да му разкажа как работи и да му покажа какво точно правят народните представители, за да аргументираме всички предложения и закони, защото когато налага вето на даден закон, не съм убедена, че той е наясно по някои теми. Темата за данъците на старите коли и обезщетенията на близките на жертвите, тогава се видяхме на конституционен съд, го посъветвах да избере Стоянова, защото цената на застраховката, ще се вдигне. Имам намерение да поканя Румен Радев на кафе в парламента, за да му разкажа какво точно се случва в този парламент, който той доста често напада и говори за рейтинга му“, каза още Караянчева. Но допълни: „Без Иво Христов!“

„Обидно е някак си как президентът излиза, хвърля в пространството някакви твърдения и излиза, след което няма на кого да отговориш. Ако дойде искам да присъства без Иво Христов- човекът, който му пише отговорите“, заяви шефът на Народното събрание.

Не е странно, че журналистът Иво Христов като шеф на кабинета му, работи съвместно с президента Радев, коментират наблюдатели. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

-->
Най-нови