Карина Атанасова е новата носителка на титлата „Лейди България Вселена“ (Снимки)

неделя, 20 мар 2022 г. 15:33 ч.

Карина Атанасова е новата носителка на титлата "Лейди България Вселена“ (Снимки)

Новата носителка на „Лейди България Вселена“ грабна титлата въпреки тежко възпаление на окото, което получила ден преди финала.

„В деня на конкурса се събудих с подуто и почти затворено око, беше ми излязъл ечемик. Суеверна съм и смятам, че хванах „лоши очи“ на репетицията предишния ден“, разказа Карина Атанасова, която отвя конкуренцията и грабна голямата награда.

Новата Лейди България Вселена спечели правото да представи България на световен финал и награден фонд от 3000 лв., предоставен от международна болница за обща и естетична медицина Оптимед  . Карина е родом от Стара Загора, но живее в Пловдив от години, завършила е “Кетъринг и туризъм“, а в момента работи върху своя собствена марка за дрехи и учи Мода.

“Щастлива съм , че спечелих тази титла, сега тя ще ме мотивира още повече да вървя напред” сподели след събитието новата Мис!

Конкурсът беше посветен на България,  а красавиците дефилираха в традиционни български народни носии, предоставени от ансамбъл „Гайтан“, дизайнерски етно рокли на Елена Христова. В последното дефиле момичетата представиха хореография, облечени с вечерни тоалети на Киара  в цветовете на българския трибагреник.

Социалната кауза на конкурса се казва “Красотата на България“, “Имаме желание да популяризираме красиви и по- малко познати кътчета в България, ще използваме платформата на Лейди България за това! Сподели Организаторката на събитието Мариана Маринова !

Източник: http://www.blife.bg/


image0 (9K)