НАЙ-НОВИ:

Кирил Петков и Асен Василев представиха партията си „Продължаваме промяната“

Асен Василев и Кирил Петков представиха новата си партия, с която ще се явят на предстоящите избори. Тя се казва „Продължаваме промяната“ и ще се бори за по-добро образование, здравеопазване и пенсии чрез висока събираемост на задълженията и прозрачно управление.

Двамата бивши служебни министри нямат време да регистрират партията си преди изборите, насрочени за 14 ноември. Затова те трябва да използват съществуваща регистрация на друга партия. Все още не е ясно коя е тя.

В последните 4 месеца започнахме промяната, каза Кирил Петков. Той изброи конкретните цели, които са си поставили в служебното правителство: да спрат корупцията и кражбите, малкият и среден бизнес да работи спокойно, а приходната агенция да проверява големите фирми с големите обществени поръчки.

„Искаме тези 4 месеца в служебното правителство да ги продължим в следващите 4 години“, каза Петков.

Двамата министри представиха част от екипа си, част от който е работил в Министерството на икономиката.

Те посочиха, че техният кандидат в президентските избори е сегашният президент Румен Радев. Те отхвърлиха тезата, че тяхната партия е президентска.

www.svobodnaevropa.bg, · Copyright (c) 2018. RFE/RL, Inc. Препубликувано със съгласието на Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave NW, Ste 400, Washington DC 20036………. . ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon