Кобилкина изби рибата с новото си предизвикателство към неоценените и нещастни жени

Наталия Кобилкина изби рибата с новото си предизвикателство към неоценените и нещастни жени: „Как да се превърнеш в Богиня“ е скъпарски круиз около 5 гръцки острова и турския курорт Кушадась.

Турът, който организира сексоложката, ще им струва „скромните“ 1715 лв.

„Много жени цял живот играят ролята на недоволни от живота си. Те са вечни жертви, чувстват се неоценени, нежелани, необгрижвани и нещастни. Тези жени постоянно се оплакват от мъжете си:“Той е мързелив, той нищо не иска, аз съм мъжът вкъщи, той е агресивен, той пие или ме наранява. Аз не съм важна за него и т.н.“ – казва Наталия в анонса към пътешествието-семинар, за което обещава, че няма да бъде само теоретична част, но е планирала и шумни купони.

Тя вече се е настанила на корабче в Гърция заедно със съпруга си Такис Дретакис, като през последните дни е взела твърдото решение да се втали.

„Следя жена, която с подобен на моя бизнес изкарва милиони долари и изглежда феноменално добре и тя ме мотивира да отслабна и да измисля нови проекти. И вярвам, че в този живот някой нас ни вдъхновява, а някой ние вдъхновяваме и това е най-добрия начин да се развиваме“, написа Кобилкина в социалните мрежи.


image0 (9K)