Кои са зодиите с най-високо IQ?

Кои са зодиите с най-високо IQ?

Снимка: iStock/Deagreez

За тези зодии често се казва, че имат високо IQ, Те са интелигентни, с остър и бистър ум, винаги преценяват добре нещата, имат доста познания, намират верните отговори, обичат да учат нови неща. Вижте кои са, според „Times of India“.

Водолей

Водолеите са свързвани с интелигентността. Това е така, защото те са много иновативни по природа, винаги имат нови и нестандартни идеи, сещат се за необичайни подходи, мислят напредничаво. С отворен ум са, прогресивни, знаят как да успеят и не признават граници. Наслаждават се на това да експериментират с нови идеи. Визионери са, знаят какво предстои, разсъждават постоянно и интелектът им впечатлява.

Дева

Те са много аналитични зодии. Девите са познати с това, че са ориентирани към детайлите, забелязват всичко, много мислят, разсъждават дълго. Така стигат до правилните отговори – усещат и виждат всичко, събират цялата информация, не пропускат нищо. Педантични са по природа, умеят да се фокусират, държат на точността. Не понасят грешки, обърквания, следят всичко стриктно и са перфекционисти. Имат добра памет и лесно решават проблемите.

https://www.dnes.bg/

(Visited 16 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)