КОИ СА РАННИТЕ ПРИЗНАЦИ, ЧЕ ПОЛОВИНКАТА ВИ ИЗПОЛЗВА

Дори да вярвате в любовта от пръв поглед и вече да я изживявате, пак трябва да си имате едно наум, че магиите и приказките са само по филмите. За да изградите щастлива, здравословна връзка, вие трябва да положите стабилна основа още в началната фаза на отношенията си.

[ad id=“225664″]

Ако още в началото на връзката си усещате че партньорът ви злоупотребява с чувствата ви, то вярвайте, че това е затишие пред буря. Той може да е страстен и харизматичен в началото, но рано или късно този човек ще предаде доверието ви. Действително, съществуват предупредителни знаци, че половинката ви е далеч от „Идеалната“, които лесно можете да разпознаете, ако сте нащрек.

Ето и шест от най-често срещаните:

1. Партньорът ви бърза с развитието на връзката ви

Ако половинката ви иска да заживеете заедно на втората седмица от запознанството ви, а на втория месец вече ви предлага брак, има нещо гнило. Дори да се радвате на искрена, силна любов и да си мислите, че сте срещнали сродната си душа, все пак се замислете. Желателно е вашият любим да не ви натиска/пресира и да не се опитва да поеме пълния контрол над вашите отношения, влизайки в живота ви с гръм и трясък.

2. Той има нереалистични очаквания към вас

Ако вашият любим започне да ви казва, че трябва да изглеждате, да се обличате, да говорите по определен начин, ако очаква от вас всяка вечер да го посрещате у дома с подредена трапеза и т. н., това е проблем. Вие няма да намерите щастие с този човек!

[ad id=“263680″]

3. Той е свръхчувствителен и ревнив

Ако вашият партньор още от началото на връзката ви е супер ревнив и се обижда от малки неща: коментари, шеги, вицове и т. н., то тази негова свръхчувствителност ще ви дойде в повече след време. Има хора, които страдат от ниско самочувствие и приемат всичко твърде лично. Те се обиждат лесно, имат големи претенции, дразнят се от много неща и често налагат набор от правила, които са с двоен стандарт. Например, ако вие погледнете друг мъж, това е изневяра, но ако приятелят ви се взира в други жени, това е нещо нормално.

4. Той прекалява с подаръците

Друг предупредителен знак, че нещо не е наред още в началото е, ако партньорът ви засипва с пищни подаръци, които са показни и ви карат да се чувствате неудобно. След време той може да ви заяви, че сте неблагодарна или ненаситна или да започне да ви извива ръцете и да ви кара да се чувствате виновни с приказки от вида: „Аз направих толкова много за теб, а ти какво ми даваш в замяна?“

5. Той иска да ви изолира от света

Ако този човек още от началото на връзката ви започва да ви критикува, че се виждате с близките и приятелите си и ви подлага на разпит след всяка ваша среща с тях – това е много лошо. Той ще се опита да ви изолира от вашия социален кръг и ще ви накара да се чувствате виновни, ако искате да прекарвате времето си с някой друг, освен с него.

[ad id=“236993″]

6. Той се държи грубо с хората

Бъдете нащрек, това може да означава, че той е лош човек. Ако вашият партньор се кара със сервитьорите по заведенията, ако влиза лесно в конфликти с познати и непознати, ако ругае за най-малкото нещо, ако постоянно критикува хората, то агресивният му темперамент е доста труден за издържане. Бъдете мъдри, доверете се на инстинктите си, и се защитете, докато е време.

източник: tialoto.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.