Кой е 22-годишният, убил Милен Цветков на Великден

Кой е дрогираният 22-годишен, убил Милен Цветков на Великден в София? Хиляди във фейсбук се питаха чий син е шофьорът, управлявал джипа Ауди Q 7 с номер СА7222ХА и защо полицията не обявява неговото име часове след катастрофата, пише 24 часа

Както се разбра известният телевизионен журналист, който минути след 18 часа в неделя спира на червен светофар на кръстовището пред мол “Парадайз” с столицата, е бил ударен отзад със страшна сила от младежа.

Дрогиран шофьор e убил Милен Цветков

Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа

Кой е Милен Цветков – биография

Според първоначалната информация вместо с разрешените 30 километра в час, неизвестният засега шофьор е карал с над 80 километра в час. Според очевидци Милен Цветков буквално е разцепил с главата си предното стъкло на своя автомобил. Двата автомобила са се носили по почти пустото централно кръстовище с оглушителен, страшен
шум.
Още в първите минути на трагедията журналисти поискаха да разберат името на младия шофьор, причинил по такъв скандален начин смъртта на Милен Цветков. Получиха категоричен отказ до изясняване на всички детайли.
Според ПИК шофьорът се казва Кристиан Асенов Николов. Колата, която е карал, се води собственост на фирма „Десислава Пешева-Комерс“ ЕТ, която се занимава с винопроизводство.
Собственичката Десислава Крумова Пешева  е съдружник на Миню Стайков в „Сис индъстрис“, „Топаз продакшън“ и Винпром Карнобат.
Във фирма „АС ОПТИМУС“ ЕООД Пешева е съдружник с бащата на шофьора Асен Александров Николов. Той пък е свързан с нея в още 8 фирми, пише ПИК.


image0 (9K)