Колата се повреди на пътя – Пътна помощ в София ще ви помогне!

Предлагаме репатрак с лебедка за евакуация на автомобили в София и областта. Натоварването на колата, която е отказала да се движи само на пръв поглед изглежда като проста работа, но всъщност трябва да се извърши от професионалисти.

Много е важно правилното натоварване и закрепване на автомобила на платформата със специално оборудване. За повече от 10 години работа сме натрупали достатъчен опит в този вид услуги. Имаме много редовни клиенти, с които си сътрудничим: фирми, организации и юридически лица.

Какви са предимствата на работата с Пътна помощ в София за услугата извозване и преместване на всякакъв вид транспорт:

  1. Предлагаме евакуационни услуги не само в брой, но и по банков път. Ето защо е изгодно фирмите с персонал от превозни средства да работят с нас: ние работим с ДДС, предоставяме цялата необходима документация, даваме отстъпки за обем, работим с разсрочено плащане, можете да изчислите и да направите поръчка на нашия уебсайт за влекач.
  2. Ние сме наистина професионалисти с богат опит зад гърба си. Нашата фирма работи на пазара повече от 10 години, а нашите шофьори имат най-малко 5 години опит в нашата компания.
  3. Разполагаме със собствен автопарк, който се подлага на редовни прегледи. Разполагаме с всякакъв вид техника – за тежки товари, за дълги товари и други нестандартни превозни средства. Можем да осигурим бърза доставка на влекач при всяка пътна ситуация.
  4. Всички машини са специално оборудвани. В зависимост от ситуацията можете да използвате услугите на манипулатор влекач, влекач с хидравлична платформа и подвижни колички, специализиран влекач.
  5. Предоставяме услуги за товарене и разтоварване на лек автомобил в камион или камион с помощта на влекач с хидравлична платформа.
  6. Извършваме теглене от закрити гаражи, паркинги на търговски центрове – влекач от подземен паркинг.
  7. Имаме гъвкави цени: предоставяме отстъпка за предварителна поръчка на сайта.
  8. Ние наистина имаме най-добрата комбинация от цена и качество и ценим нашите редовни клиенти (въпреки че правим всичко възможно да се срещнем възможно най-малко и вашите автомобили да ви обслужат без повреди).
  9. При предварителна заявка предоставяме документи за компенсиране на разходите за теглене (касова бележка) в застрахователна компания

10 . Предлагаме извозване на превозни средства от калта.

Как да поръчате Репатрак:

Обаждате се на GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374 или пишете на https://roadhelp.bg/kontakti/, опишете проблема, мястото, където се намирате и за колко време имате нужда от кола. Средното време за доставка на превозно средство за евакуация в София е от 30 минути до един час (всичко зависи от натоварването и трафика). Операторът уточнява вашия адрес, щети и възможност за достъп до автомобила, записва номера на превозното средство, вашите данни за контакт и ви изпраща влекач.

Можете също да подадете заявка за евакуация на автомобила на сайта – в този случай операторът ще се свърже с вас в рамките на 10-15 минути и ще уточни необходимите подробности.

Моля, посочете точно марката на автомобила и повредата. За да се натовари на конвенционален теглич с лебедка, колата ви трябва да има отключени колела, кормилно управление и автоматичната трансмисия трябва да е в N (неутрална) позиция.

Внимание!

Скривайки повреда по автомобила, можете да провокирате ситуация, при която колата ще е невъзможно да се натовари на платформата. Например, вие сте собственик на спортна кола с нисък превес на каросерия и заключено кормилно управление, а сте казали на оператора, че просто имате лек автомобил. Най-близкият обикновен влекач идва при вас, но само кран-манипулатор може да ви натовари автомобила. В резултат на това губите време и оставате недоволни.


image0 (9K)