Красавица от бТВ тихомълком се сгоди

Красавицата на новините по Би Ти Ви Гена Трайкова тихомълком се е сгодила, забелязаха папараците на „Уикенд“. На безименния пръст на лявата й ръка от известно време се мъдри красив годежен пръстен.

Онзи ден прехвърлилата 40-те новинарка отскочи да похапне по време на обедната си почивка в заведение в близост до НДК. Синеоката блондинка бе издокарана в странен за телевизионна шефка аутфит. Гена бе облечена в дълга до земята кожена рокля и черни кубинки, а маникюрът на ръцете й напомняше дълги орлови нокти – сякаш ще ходи на рок концерт. На безименния пръст на лявата й ръка проблясваше пръстен с камък, наподобяващ годежно бижу. Със същият пръстен на ръката Гена бе забелязвана многократно през последните месеци. Очевидно е, че тя не се разделя с него.

image0 (9K)

42-годишната журналистка изглеждаше видимо вталена – още едно доказателство, че в живота й има нов мъж. Само допреди три месеца Трайкова бе видимо наедряла и прикриваше излишните двайсетина килограма с широки дрехи.

След няколко провалени връзки с колеги Гена отдавна спря да афишира личния си живот в медиите. Преди да започне работа в Би Ти Ви, тя е гадже на сина на журналистката Валерия Велева. Най-известният й партньор, с когото все още делят едно и също работно място, е Венелин Петков. Любовта им пламна, докато двамата бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините по Би Ти Ви. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове, но в името на съвместната им работа запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата са добри приятели.

След Венелин името на Гена бе спрягано с друго лице на новинарската емисия в телевизията – доста по-младия от нея Иван Георгиев. Двамата имаха страстна връзка около 3 години, но и тя приключи безславно. Не е известно кой е човекът до Трайкова в момента, но очевидно той е успял да я отведе до олтара.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!