Криско сменя памперсите на щерка си, не казва пола на второто бебе

Рапърът Криско и половинката му Цвети са в очакване на второто си дете. Двойката съобщи радостната вест навръх Коледа. Към момента все още крият пола на втория си наследник, но запознати издават, че и двамата мечтаят за момче.

През 2019 година Криско и Цвети станаха родители за първи път на момиченце, което носи името Амая. Изпълнителят твърди, че се справя чудесно с грижите за щерка cи и е отмяна на половинката си.

„Всичко мога-къпане, памперси, ядене, развлекателна програма, приспиване, събуждане… Ако закъсам си пускам обява за детегледач“, споделя Криско. За Талев най-важно е да научи дъщеря си да има правилна самооценка и да не яде боклуци.

Напоследък рапърът е запален фитнес маниак и по хубавата храна. Редом с фитнеса предизвикателството Сталев спрял да останеш позирала по нови проекти в потвърдения пандемия.

„Дразни ме, че за някои хора това е поредното оправдание да не работят. Икономически е ясно, че ковид влияе зле на 85% от бизнесите. На мен ми се отрази добре защото намерих време за семейството за себе си“, категоричен е Криско.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!