Кръвта на Том Ханкс и жена му ще бъде използвана за изследвания за ваксина срещу COVID-19

Кръвта на Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън ще бъде използвана в изследвания, за да помогне за разработването на ваксина срещу коронавируса, тъй като „носят антителата“, след като двамата преодоляха COVID-19. Кръвта им ще бъде използвана от медицински изследователи, които разработват ваксина срещу коронавируса.

Двойката се разболя, докато двамата бяха в Австралия за снимките на новия филм на Том Ханкс – биографичен филм на Баз Лурман за Елвис Пресли.

След като оповестиха публично диагнозата си и информираха феновете за състоянието си, докато са в изолация, те се възстановиха напълно и им беше позволено да се върнат в дома си в Лос Анджелис.

image0 (9K)

След пристигането си обратно в САЩ, Том и Рита се записаха в медицинско проучване, за да установят дали техните антитела ще бъдат полезни за учените, работещи по разработването на ваксина и сега звездата от „Спасяването на редник Райън“ разкри, че са одобрени за даряване на кръв, защото те „носят антителата“.

Том се надява кръвта му и тази на жена му да се окажат полезни в борбата с коронавируса и се шегува, че ще е отговорен за създаването на „Ханксина“ (производно от ваксина).

По-рано актьорът от „Форест Гъмп“ разкри, че съпругата му Рита е страдала много по-лошо от коронавирусните симптоми, отколкото той, и че е бил загрижен за нейното здраве.

Той каза: “Рита премина през по-трудно време от мен. Тя имаше много по-висока температура и имаше някои други симптоми. Тя загуби чувството си за вкус и мирис. Не получаваше абсолютно никаква радост от храната повече от три седмици. Беше толкова зле, че трябваше да пълзи по пода от леглото до съоръженията“.

Източник: DarikNews

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!