КРЪСТИНА ТАСКОВА: ВОЛЯ СЕ ПРЕДСТАВИ ДОСТОЙНО, ИМАМЕ ПОТЕНЦИАЛ ДА ДОНЕСЕМ ПРОМЯНАТА

Бъдете горди от ВОЛЯ! Направихме силна кампания и след анализ и на районите, и на мажоритарно получената подкрепа за нашите кандидати във всички листи от преференциите, се вижда, че сме се справили!“, така Кръстина Таскова, председател на Съвета по коалиционна политика на ВОЛЯ поздрави екипите и симпатизантите на партията на Веселин Марешки.

Таскова допълни, че политическата формация е заложила на силни водачи, които са направили отлични резултати, независимо от ниската избирателна активност и наказателния вот на 11 юли.

ВОЛЯ имаше водач в Плевен, където резултатът е 4,38%, в Габрово- 4,34%, в Стара Загора – 4,09%, в Ямбол – 4,04%. Много добре се представихме и в Шумен, Добрич и Сливен, където също водихме листата на коалицията БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ, заяви Таскова.

Тя поздрави всички, които се включиха в кампанията, както и съмишлениците на партията. „Показахме, че сме добър отбор, че сме патриоти, а това не зависи от изборите. То се носи в сърцето. Въпреки че не минахме четирипроцентовата бариера, ВОЛЯ е млада партия, но осъзнава какъв потенциал за развитие има и ще работим за това, за разчупване на стериотипите. Ние можем да донесем промяната. Това, което се случва в момента в политиката, е аргумент в наша полза“, коментира още Кръстина Таскова.    


image0 (9K)