Къде в София няма да има вода на 11 август, сряда?

На 11 август 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи по ул. „Драгоман“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Народен герой“ (от ул. „Букет“ до ул. „Драгоман“);  ул. „Михайло Парашчук“; бл.40 (от вх.“Д“ до вх. „З“) на  ул. „Арх. Франк Лойд Райд“;   ул. „Букет“ (от ул. „Народен герой“ до ул. „Любляна“).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кръстовището на ул. „Боряна“ и ул. „Народен герой“.

На 11 август 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи по ул. „Марко Темнялов“, ж.к.Дианабад, се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Марко Темнялов“, ул. „Буенос Айрес“, ул. „Апостол Карамитев“ №2, №4, №5 и №7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ж.к. Дианабад, ул. Марко Темнялов“ пред блок 18.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

https://www.dnes.bg/………….

(Visited 17 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.