Къмпинг Градина предлага плажове и ресторанти под наем

Къмпинг Градина предлага плажове и ресторанти под наем
Къмпинг Градина предлага плажове и ресторанти под наем

Забравете света и открийте своя… – така легендарният Къмпинг „Градина“ кани почитателите на морето, плажа, слънцето, вълните. Има време до летния сезон догодина, но подготовката за него вече е на дневен ред.

Плажът в близост до гр. Черноморец, известен като перлата на Южното Черноморие, се готви да посрещне любителите на морските вълни и слънчевия загар и да им предложи не само достатъчно пространство за плаж и разходки, но и нови и обновени места за срещи, игри, релакс, заведения за хранене и партита.

Прекрасният плаж пред Къмпинг „Градина“ търси чрез конкурс най-добрите наематели за следващите девет години, които да предложат на посетителите интересни и модерни възможности за почивка и забавление.

Срокът за участие в конкурса е 27 ноември. Предлагат се шест отделни зони от плажната ивица пред Къмпинг „Градина“, които могат да бъдат наети от един или няколко кандидата. Повече за условията вижте в обявите за всяка зона.

Легендарният Къмпинг „Градина“ има разнообразни места за настаняване, но и голям и просторен паркинг с много свободни места, който е подходящ, както за гостите на къмпинга, така и за посетителите на плажа през деня.

Семействата с деца оценяват високо широката плажна ивица, където малчуганите могат да се забавляват с часове и да строят пясъчни замъци.
Златният плаж на Къмпинг „Градина“ е повече от място за летен отдих – това е възможност за активна почивка, наистина сплотени дни и щастливи часове, които остават завинаги.

https://www.dnes.bg/

(Visited 42 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)