Лацио представи Сари

Лацио официално представи новия си треньор – Маурицио Сари. Италианският специалист наследи на поста Симоне Индзаги, който пое шампионите от Интер, научи ЗАРАТА.

Специалистът говори за противопоставянето си на новия наставник на градския съперник Рома – Жозе Моуриньо.

Лацио официално представи новия си треньор – Маурицио Сари. Италианският специалист наследи на поста Симоне Индзаги, който пое шампионите от Интер.

Специалистът говори за противопоставянето си на новия наставник на градския съперник Рома – Жозе Моуриньо.

„Между нас няма спорове. Той е спечелил много повече от мен. Бих искал да видя велик дух в моите момчета и футбол, с който да доминираме в мача. Имам всички условия да се справя добре и това е причината да съм тук. Видях в Лацио възможността да изложа вижданията си. Мисля, че с тези футболисти може да практикуваме футбол, който ми харесва“, каза Сари.

Сари бе представен от спортния директор на столичани Игли Таре. „Ще използвам възможността да благодаря на Индзаги и неговия екип и да му пожелая успех в кариерата. Пристигането на Маурицио е важен тест за нас в един много сложен период – наехме много опитен треньор, който практикува агресивен футбол. Неговият дух съвпада с нашите желание. Надявам се, че всички заедно ще изпитаме радост“, каза Таре.

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!