Лепа Брена спира да пее

След 35 години на сцената Лепа Брена спира да пее. Музикалната легенда от бивша Югославия слага крайна музикалната си кариера, научи HotArena.

Въпреки че за тези три десетилетия Брена създаде едни от най-големите балкански хитове, у певицата се е натрупала и сериозна умора. Затова, тя реши да се оттегли, като организира прощално турне.

Феновете още помнят първия й концерт на Васил Левски, когато пред 100 000 души, Лепа Брена кацна със самолет. Това се случи през далечната 1990 година, но бетонира славата й на световна звезда.

Последният концерт на българска сцена,балканската фурия ще изпълни в зала „Колодрум” в Пловдив на 8 април догодина. Тогава ще бъде представен и последния й албум, пишат от „България днес”.

В момента певицата е в Дубай, но веднага щом се върне от почивката си, ще се отдаде на активна творческа дейност. Очаква се прощалния й албум да събере най-големите й хитове, както и много нови песни.

България е една от първите страни, в които Лепа Брена ще пее за последно. Феновете й са безкрайно разочаровани от решението й, тъй като тя е идол на няколко поколения.

Освен че ще отбележи своя паметен юбилей, певицата чества и 25 години брак със съпруга си Боба. Засега не е ясно, какво ще прави, след като се оттегли от сцената, но едно е сигурно–една толкова дейна жена няма да си стои у дома.

Билети за концерта може да закупите предварително онлайн ТУК


image0 (9K)