Лепа Брена с обеци на българска дизайнерка за половин бон

Лепа Брена с обеци за половин бон
Звездата пее на концерта си в Пловдив с обеци на българска дизайнерка

Уникални дизайнерски обеци, изработени от Паолина Крушкина, ще красят ушите на сръбската звезда Лепа Брена на концерта й в Пловдив. Те й бяха подарени от организаторите на концерта й в България като комплимент към балканската звезда.

lepa_brena_sofia090217 (1)_resized

Събитието, което ще се проведе на 8-и април в зала „Колодрума“, е едно от най-мащабните прояви на територията на страната ни за тази година. Над 7000 човека в града под тепетата ще се насладят на уникалното шоу на сръбската легенда и ще пеят в едни глас едни от най-легендарните й песни.

lepa_brena_sofia090217 (2)_resized

Междувременно Лепа Брена бе засечена на ВИП терминала на летище София заедно с екипа си. Звездата е в България, за да се наслади от първия ред на тенис турнира Sofia Open, в който играе Григор Димитров.

За всички почитатели на Лепа Брена:

Билети за концерта на 8 април, 2017 г. в Пловдив можете да закупите онлайн тук: https://www.ticketlogic.bg/lepa-brena/29044 и по телефона на 0887 333 112, както и на всяка една от касите на TicketLogic www.bilet.bg/каси, билетен център Пловдив и Supermarket Leksi/Супермаркети Лекси.

Лепа Брена лети до България специално заради Григор Димитров


image0 (9K)