Лесни прически: Хейли Бийбър с небрежни вълни

Лесни прически: Хейли Бийбър с небрежни вълни

БГНЕС

Една от най-популярните дамски прически в последно време се фокусира върху създаването на небрежни вълни в косата. Независимо дали излизате на среща с приятелки, или ви предстои официална вечеря с колегите, този стил е подходящ за всеки повод и не изисква много време пред огледалото. 

Прическата бързо се превърна в любима на холивудските звезди и често можем да я видим във визията на актриси като Джесика Частейн, Марго Роби и Наоми Уотс. Причината е, че тя събира в себе си малко ретро стил, но в същото време придава модерна изтънченост и елегантност, като веднага ще прикове погледите на останалите. Дори да заложите на по-семпъл тоалет, небрежните вълни ще създадат ефирността, която търсите, за да се почувствате като истинска звезда. 

И за да ви покажем колко лесно се прави тази прическа, взехме урок от Хейли Бийбър, която използва само две неща, за да постигне желания резултат. През последните месеци моделката усилено се занимава с влогърство, като показва на феновете си ежедневната си грижа за кожа, как се гримира и домашния си режим за почистване на лицето. Сега обаче е време да се фокусира върху друга част от тялото, а именно косата и небрежните вълни, които често се появяват върху нея. 

Източник: Tialoto.bg 

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)