Лунното влияние на 03.11.17

Луната ще бъде в знак Овен до 11:47ч. Хората са все още лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път.

[ad id=“225664″]

Уязвима е главата, очите да не се натоварват също. Така ще бъде до обяд. След това Луната преминава в по-спокойния земен знак Телец.

Постепенно хората ще започнат да мислят по-рационално и практично. Ще стават по-уравновесени и спокойни. Емоциите ще започнат да се успокояват.

image0 (9K)

От 05:04 до 11:47 ч. Луната ще се движи на празен ход. Добре ще е да не предприемате нищо важно през този период и да пренесете всичко съществено през втората половина на деня.

15 лунен ден продължава днес до 17:16ч – Денят е смятан за сатанински, по време на който стават астрални битки и плътта е подложена на изкушения. Необходимо е да защитавате справедливостта в този ден и да победите тялото си. Не бива да се поддавате на изкушенията в този ден, да ядете ябълки и да участвате в кавги. Енергията е силна като предния ден. Не бива да сте пасивни, а да има повече действия. Ще можете да реализирате всичко, което сте замислили, но чрез други хора и други методи. Могат да възникнат нови идеи и мисли.

Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и избягвайте да влизате в спорове и разправии. Хората се поддават на провокации, вършат необмислени постъпки. Също в този ден може да възникне внезапно желание да се кажат на човек жестоки и обидни думи. Денят се счита още за травмоопасен. Възниква силно желание за плътски удоволствия, краткотрайно блаженство, след което може би после ще се срамувате да си спомняте за случилото си (както при д-р Генадиев и д-р Романова във филма „Откраднат живот”) и може да последва разочарование не само от партньора, но и от любовта като цяло. Дори и да сте женени, откажете се от интимни контакти.

[ad id=“255238″]

Неблагоприятен ден за подстригване (до 17:16ч).Това, което сте сънували, не разказвайте на никого.

16 лунен ден започва в 17:16ч и продължава до 17:54ч на следващия ден – Това е един от малкото чисти дни. През този ден има хармония, справедливост, баланс. Необходимо е да се знае мярката във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Като цяло, този ден усилва аурата на всеки човек. Счита се за благоприятен лунен ден, особено за творческите и духовни хора. Те могат да реализират много от своите планове в живота и на най-високо равнище да проявят своите способности и таланти. А слабоволевите и безиницативни хора космическите влияния могат да подтикнат към обновяване.

Не бива да се проявяват чувства като завист, гняв. Забранено е безцеремонното поведение и да се крещи. Не е желателно да се ядат гъби и месо. Да не се убиват птици. Ако намерите кал на дрехите си, това означава, че сте духовно нечисти.

Сексуалните отношения в този лунен ден също са противопоказани. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Работа и бизнес – Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания. Да се избягват суетнята и шума.

Лек и спокоен ден!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Li

(Visited 3 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!