Любовен хороскоп за месец май: Какви изненади ни очакват?

Какво ни очаква в любовта през месец май?

Кои са зодиите, които ще имат проблеми в любовта и кои ще срещнат идеалната половинка? Ето какво ни предлагат звездите в любовен план за месец май според drugitenovini:

Овен

Месец май ще бъде изключително благоприятен за представителите на зодия Овен. Само с чар и широка усмивка ще постигате всичко, което пожелаете.

 

Необвързани: Няма да ви липсват ухажори и възможности за започване на нова връзка.

Звездите съветват да си дадете малко време за размисъл, за да решите дали точно това е човекът, с когото бихте могли да започнете дългосрочна връзка.

Обвързани: През този месец ще ви се струва, че всичко е любов. Отношенията с половинката ще бъдат прекрасни. Възползвайте се от настроението и заминете на почивка, на която ще се сближите още повече.

Телец

Ще ви се струва, че нищо не върви както трябва и ще се чувствате безсилни. Истината е, че трябва да се успокоите и да погледнете на проблемите от нов ъгъл.

Необвързани: През месец май ви очакват много запознанства, но хората, които ще срещнете ще бъдат по-подходящи за краткосрочни връзки.

Обвързани: Спокойствието ще бъде ключът към добрите отношения с любимия човек през този месец. Не е препоръчително да взимате прибързани решения. Отделете повече време за комуникация.

Близнаци

Месец май няма да бъде вашият месец в любовен план. Отношенията ви, независимо любовни, професионални или приятелски, няма да показват никакъв прогрес и ще ви се струва, че всички са против вас. Не забравяйте, че откритите отношения винаги са най-добрият ход.

Необвързани: Най-добре е да забравите за любовните отношения през този месец. Съсредоточете се върху подобряване на отношенията със семейството и приятелите. Не е изключено да срещнете интересен човек, но и на двама ви ще ви трябва време, за да го осъзнаете.

Обвързани: Трябва да бъдете изключително внимателни през месец май, тъй като ще се появят изкушения, на които ще ви бъде трудно да устоите. По-добре поканете половинката си на романтична вечеря и отделете цялата нощ само за вас двамата.

Рак

Прекрасното ви настроение ще бъде като магнит за околните. Ще се радвате на чудесни отношения както на работното място, така и у дома.

Необвързани: Месец май е времето, когато романтичната ви страна ще бъде на показ. Бъдете внимателни, защото точно това е месецът, когато по всяка вероятност в живота ви ще се появи човека, когото сте чакали.

Обвързани: Доброто ви настроение ще върви ръка за ръка и с палави намерения. Разбира се, това означава, че с любимия ви човек ви очакват купища приятни преживявания.

Лъв

През месец май е възможно да се сблъскате с неразбирателства с близки хора. През по-голямата част от месеца ще бъдете обзети от апатия, която ще внесе напрежение в отношенията ви с околните.

Необвързани: Лошото ви настроение ще подскаже на всички около вас, че в момента не сте най-добрата компания. Направете всичко възможно, за да ги опровергаете. Излизайте по-често и можете да сте сигурни, че смяната на обстановката ще допринесе за подобряване на настроението.

Обвързани: Възможно е да внесете огромна доза напрежение във връзката ви с любимия човек. Запомнете, че у дома няма място за проблеми от работното място. Покажете на любимия човек колко много го цените и го изненадайте с подарък или пътуване.

Дева

Месец май е периодът, през който ще постигате всичко с лекота. Единственото, което трябва да имате предвид е, че трябва да отделяте повече време за себе си. Поглезете се и със сигурност ще се почувствате още по-добре.

Необвързани: Чудесното ви чувство за хумор ще стане причина за интересно запознанство, което може да се превърне в нова връзка. Но вероятността тази връзка да се окаже дългосрочна е доста малка.

Обвързани: Постарайте се да прекарвате повече време навън. Отдайте се на релакс с половинката, далеч от всичко, което ви напомня за ежедневието.

Везни

За представителите на зодия Везни месецът ще премине под знака на романтиката. Ще откривате положителни страни във всяка ситуация, което ще спомогне за подобряване на настроението на всички около вас.

Необвързани: Бъдете смели и се впуснете в интересен флирт. Не мислете за бъдещето, а просто се отдайте на мига, тъй като е възможно той да доведе до започването на дългосрочна връзка.

Обвързани: Периодът е изключително подходящ за провеждане на сериозен разговор с половинката относно бъдещето на връзката ви и на-вече за увеличаване на семейството.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион ще бъдат изключително заети през месец май. С други думи – ще ви бъде трудно да намирате свободно време и да се забавлявате.

Необвързани: Дайте си малко почивка и се огледайте на работното място, тъй като ще се окаже, че не подозирате за сигналите и чувствата на ваш колега.

Обвързани: Възможни са разпри с половинката през този месец. Липсата ви на време ще се окаже повод за ревност. Потушете всички съмнения на любимия човек.

Стрелец

Комуникацията през месеца ще бъде затруднена и ще ви се струва, че никой не ви разбира. Не изпадайте в униние, а се постарайте да изгладите отношенията с открита комуникация.

Необвързани: Очакват ви доста вълнуващи флиртове през месец май, но шансът те да прераснат в сериозни отношения е доста малка.

Обвързани: Отношенията с любимия човек ще бъдат затруднени през този месец. И двамата ще бъдете напрегнати и няма да се чувствате достатъчно уверени. Опитайте се да изгладите отношенията с повече разговори и време само за вас.

Козирог

Любовният ви живот няма да бъде приоритет през този месец. Вниманието ви ще бъде насочено изцяло към семейството. Използвайте това време, за да заздравите отношенията и да създадете нови спомени.

Необвързани: Посветете месеца на забавления. Излизайте повече с приятели и опитвайте нови неща.

Обвързани: Месецът е подходящ за пътешествия. Отдайте се на романтични изживявания с половинката. Периодът е подходящ за зачеване.

Водолей

Представителите на зодия Водолей ще бъдат във вихъра си през месец май. Отношенията както у дома, така и на работното място ще бъдат във възход, което ви дава възможност да разгърнете творческата си страна.

Необвързани: Сега е моментът да се захванете с нещо нестандартно. Запишете се на интересен курс или отидете на почивката, за която винаги сте мечтали. По този начин ще се чувствате прекрасно, което ще се отрази положително и на отношенията ви с противоположния пол.

Обвързани: Връзката с партньора ви ще бъде изключително силна. Стремете се да прекарвате повече време заедно и да решавате всички проблеми заедно, за да постигнете максимално добри резултати във всяка сфера.

Риби

Любовните ви отношения ще бъдат в застой през месец май. Не се притеснявайте, просто ще бъдете прекалено заети. Не забравяйте, че трябва да отделите време, за да си починете и да се забавлявате.

Необвързани: Новите запознанства ще бъдат рядкост през месец май. Дори и да се появи интересна възможност, бъдете внимателни, тъй като е възможно да попаднете на недоброжелатели.

Обвързани: Връзката ви ще бъде застрашена през този месец. Ще ви се струва, че отношенията ви са в застой. Не взимайте прибързани решения. Бъдете търпеливи и разговаряйте, за да разберете как си представяте връзката ви в бъдеще.
dunavmost.com


image0 (9K)