Любовен хороскоп за 12 – 18 април

Слънцето и Марс ще бъдат в много добра позиция в този период, което ще ни зареди с положителни любовни емоции, ще ни мотивира да постигнем своите желания в любовта. С лекота и успешно ще изразяваме тези желания. Но от друга страна, Слънцето няма да е в много добра позиция към Плутон и е възможно да има известно разминаване с партньора.

Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица започва с новолуние в знака на Овен. Готови сте да продължите напред, да поставяте ново начало, както в любовта, така и в личния живот. Ще имате яснота и възможности, които ще продължат да ви помагат да се придвижвате в желаната посока. Готови сте да говорите с любимия човек, да споделите всичките си желания, надявайки се и той да бъде на същата вълна. Самотните Овни ще бъдат активни и ще освободят място в живота си за нова любов.

image0 (9K)

Телец

Меркурий, владетелят на любовния ви сектор, сега е активен, което ще внесе някои романтични промени. На преден план ще са тайните. Може да научите някаква тайна за човек когото харесвате или пък вие да не сте напълно откровени, а има и вероятност да не искате повече да мълчите за чувствата, които изпитвате. Ако се намирате във връзка, желанието ви да споделяте с любимия човек ще се повиши. Романтиката ще се усеща все по-силно.

Близнаци

Новолунието в Овен определено ще окаже влияние върху вашия социален живот и ще имате много нови възможности за запознанства. Слънцето ще бъде във великолепна позиция към Марс, който все още е във вашия знак, стимулирайки този потенциал. Срещи, флиртове, вълнуващи емоции. Обвързаните Близнаци ще се чувстват подкрепяни и обичани от любимия човек.

Рак

Енергията ви ще бъде насочена към въпросите свързани с работата и е възможно да установите тайна връзка с някой колега или човек, свързан по някакъв начин с работата ви, с който имате общи интереси. Разговорите ще са вълнуващи. Ще забележите, че тази личност ви кара да се чувствате обновени, игриви, че внася разнообразие в рутината. Ако сте обвързани, не забравяйте, че партньорът ви има нужда от вашето внимание. Може би е редно да му се реванширате, ако напоследък липсвате от връзката ви.

Лъв

Любовта е фокус за вас и има обещаващи развития. Обвързаните представители на зодията ще споделят, ще реализират някоя своя мечта, ще имат повод да празнуват. Марс ще бъде под великолепен ъгъл към Юпитер, който сега е във вашия партньорски сектор. Романтичните въпроси ще продължават да се развиват според вашите желания. Това е мощна енергия, така че се възползвайте от нея.

Дева

За обвързаните Деви тази седмица ще доминират разговорите за това, което е „мое, ваше и наше“. Финансовите решения ще излязат на преден план. Може би имате нужда да създадете баланс, защото вероятно има някакви разминавания. Ще успеете, ако направите взаимни компромиси и бъдете на „една и съща страница“.

Везни

Любовният ви живот продължава да се движи бързо напред. Някои от вас ще нулират съществуваща любовна връзка. С партньора си ще бъдете мотивирани да задълбочите връзката ви, да подобрите комуникацията помежду ви. Всичко това ще ви помогне да преобразите вашия любовен живот.

Скорпион

Романтика и отдаденост! Ако се намирате във връзка, то определено ще искате да покажете на половинката си колко държите на нея. Малки жестове, подкрепа в домакинството… Най-хубавото е, че той или тя ще оценят вашите усилия. Жадувате да прекарвате повече време заедно и това време да е наистина качествено. Изразявайте желанията си взаимно.

Стрелец

Необвързаните Стрелци може да поставят началото на искрена връзка с някого. Бъдете отворени за нови контакти. За тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстои седмица на важни решения, които ще трябва да вземете с партньора си. Ще изисква действието и на двама ви, но вие сте готови за тази стъпка.

Козирог

Новолунието, което настъпва тази седмица, ще има продължителен ефект върху връзката ви и то в положителна посока. Тъй като Луната управлява партньорския ви сектор, нейното движение има значителни последици за вашата любовна история. Възможно е да настъпи нов старт в любовта, например да заживеете с любимия човек под един покрив. Или пък да има друго положително развитие помежду ви. Празнувайте, Козирози!

Водолей

Асертивният Марс все още се движи през зоната на вашата карта, свързана с романтиката, а това означава, че вие ще се чувствате наистина хубаво. За необвързаните представители на зодията това може да са нови запознанства. За вече намерилите своята половинка градусите в спалнята ще се повишат.

Риби

Луната оказва влияние върху вашия любовен сектор и нейното движение означава, че промените в любовния ви живот са на хоризонта. На някои Риби ще се наложи да преценят дали настоящата им любовна връзка ги кара да се чувстват оценени. Вероятно точно така както ви се иска, но ако все пак нещо ви липсва, ще споделите на партньора си. Необвързаните Риби, които се срещат с някого, може да изпитат притеснения относно финансови разминавания с този човек. Помислете на какви компромиси сте готови.

az-jenata.bg

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!