Любовен хороскоп за 17-23 май: Ракът е романтичен, Скорпионът да има едно наум

Слънцето и Плутон ще ни накарат да се почувстваме решителни в любовта. Чувство за самоувереност и лична стабилност ще ни позволи да бъдем отдадени изцяло на връзката си. Трябва да избягваме важните дискусии, защото Нептун и Меркурий може да доведат до някои комуникационни обърквания и заблуди.

Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп за 17 – 23 май.

Овен

Скъпи Овни, когато можете да си стъпите здраво на краката като независими, финансово стабилни и самодостатъчни, вие ще сте в най-добрата възможна позиция да създадете любовна връзка. Без значение на какъв етап е любовният ви живот, имате добри възможности да се справите както с работата, така и с финансите си. Вашата независимост ви прави още по-привлекателни. Тази седмица Венера ще бъде в добра позиция към Сатурн. Ако търсите нова любов – огледайте се, ако нямате връзка, очакват ви хубави емоции.

Телец

Слънцето в Телец ще бъде в идеалния тригон с Плутон, владетел на вашия сектор, отговарящ за връзките. За обвързаните представители на зодията, това означава, че ще могат да задълбочат своята връзка. Ще усещат един към друг подкрепа, обич. Ако сте самотни, може да бъдете до някаква степен объркани от любовна ситуация. Може би някой ви изпраща смесени сигнали… Бъдете внимателни, за да не останете разочаровани.

Близнаци

Близнаци, има силна индикация, че вие и половинката ви ще споделяте своите тайни желания по отношение на секса. Това ниво на интимност ще ви помогне да подобрите връзката си. В допълнение, Венера и Сатурн, ще подпомогнат стабилността и романтиката. Необвързаните представители на зодията може да привлекат нова любов в живота си.

Рак

Ако с партньора ви сте взаимно устремени в това да постигате успехи, то вашите цели само ще ви сближат. Очаква ви напредък не само в личните ви дела, но и като двойка. Ангажираността ви един към друг се повишава, чувствате се много по-спокойни, романтични. Сезонът на любовта е настъпил за вас и вие го усещате по всякакъв начин. Възползвайте се от всички положителни вибрации. Необвързаните също няма да скучаят.

Лъв

Лъвовете ще се отдават на забавления с приятели, но не бива да забравят, че желанието им за социални контакти и флирт, може да навреди на любовната им връзка. Звездите ще ви помогнат да постигнете баланс между любовта и срещите с приятели. За необвързаните Лъвове е малко вероятно да създадат нова връзка, но пък флиртове няма да им липсват.

Дева

Новата седмица започва със Слънцето в разкошен тригон с Плутон – планетата на интензивността, която в момента е във вашия 5-и дом на романтиката. Това ви помага да създадете любовна връзка с някого, който ви кара да се чувствате жизнени и позитивни. Някой, който допълва силните ви страни. Обвързаните Деви може да имат объркваща и напрегната комуникация с партньора. Не позволявайте съмненията да ви владеят.

Везни

Везните определено няма да се колебаят, когато става въпрос за техните ценности в любовта. Венера и Сатурн ще ги подкрепят. За вас е по-важно от всякога да определите какво искате в любовта. Самотата и копнежът за връзка не са причини да имате връзка с някого и вие го знаете. Ако сте във връзка и има какво да подобрите в нея, тогава действайте. Ако ли не, струва си да изчакате партньора, който заслужава вашата любов.

Скорпион

Слънцето е в партньорския ви сектор, а Плутон в комуникационния. Обвързаните представители на зодията ще имат нещо важно за обсъждане с половинката. Всичко ще бъде в положителна посока. Ако сте самотни Меркурий и Нептун ви предупреждават да не вярвате само на приказки, особено ако изпитвате емоции към някого. Имайте си едно наум.

Стрелец

Интензивна любовна седмица очаква Стрелците. Ако любимият човек ви е обещал нещо, то ще спази дадената дума. Ако има дилеми, ще успеете да ги разрешите заедно. Някои представители на зодията може да задълбочат връзката си, да се сгодят. Без значение дали сте самотни или обвързани, не позволявайте на членове на семейството да налагат своето мнение за любовния ви живот. Вероятно мненията им не са реалистични.

Козирог

Слънцето огрява вашия 5-и дом на любовта и удоволствието, а вие сте по-фокусирани върху непринудените любовни връзки. От друга страна, Слънцето ще направи великолепен тригон към Плутон – планетата на интензивността и дълбочината, която сега е във вашия знак. Знаете, че даването на любов е вашата сила. Не забравяйте, че любовта е подарък, но също и отговорност и вие сте наясно с това. Определено ще размишлявате доста по любовните въпроси, а вие сте тези, които ще определяте какво ще се случва.

Водолей

Въпреки че Венера се придвижва през вашия романтичен сектор и ще бъде в разкошен тригон към Сатурн, усещането, че сте на твърда земя ще бъде мимолетно. Позицията на Меркурий, който е във вашия романтичен сектор, спрямо Нептун – планетата на объркването, илюзия и възможна измама, ви предупреждава да внимавате. Може би сте заблудени относно нечии емоции и картината, в която се намирате не е така романтична и споделена.

Риби

Обвързаните представители на зодията ще се наслаждават на времето прекарано в компанията на любимия човек. Някои може да заживеят под един покрив, други да се сгодят, да сключат брак или да правят планове за нов дом, бебе. Самотните Риби ще се радват на влиянието на Венера и Сатурн. Дайте шанс на романтиката!

az-jenata.bg

 


image0 (9K)