Любовен хороскоп за 19-25 юли: Очаква ни интересна седмица

Очаква ни вълнуваща седмица, пълнолуние и Венера в действие. Ако има неща във връзката, които не ви допадат и повече не може да игнорирате, време е да говорите. Изразете мислите си, но не се превръщайте и в жертва. Поемете отговорност за ситуациите, в които сте си позволили да бъдете поставени. Пълнолунието ще ни донесе промени и в известен смисъл свобода в любовта.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица е възможно да мислите повече за работа, отколкото за любов. Венера се премества в знака Дева и до 16 август ще окаже влияние върху вашия 6-и дом на работата, което може да отнеме от забавлението във връзката ви. Не е изключено и любимият човек да е твърде зает с работа. Възможно е също така и да помислите върху определена любовна връзка, дали работи за вас. Някои Овни може да преминат през любовни емоции на работното или на друго място.

Телец

Време е за любов, Телци! Вашата управляваща планета – Венера, влиза в романтичния ви сектор и за вас това ще е един от най-благоприятните периоди в годината. Тези от вас, които мислят за дете може да предприемат необходимите стъпки. Любовта се изразява по малки, но смислени начини за обвързаните представители на зодията и така ще се чувстват обичани от своята половинка.

Близнаци

Венера е в движение тази седмица, което означава, че любовният ви живот ще бъде динамичен. До 16 август тя ще оказва влияние върху него, стимулирайки мислите ви, свързани с най-дълбоките ви нужди от сигурност в любовта. От гледна точка на личната хармония вие желаете да бъдете с някого, който наистина се чувства като у дома си. Обвързаните Близнаци ще се радват на хармония и стабилност с партньора си. В случай, че сте с някого, който не отговаря точно на вашите нужди, вниманието ви ще бъде насочено към изясняването на тези въпроси. За необвързаните има вероятност да срещнат интересна личност.

Рак

Благодарение на Венера, която до 16 август ще се намесва в любовните ви въпроси, вие ще трансформирате виждането си по отношение на връзките и дори цялостната ви перспектива за любовта. Това ще ви помогне да внесете повече мир и хармония или към съществуваща любовна връзка, или, ако в момента сте необвързани, към вашите усещания за любовта. Пълнолунието в петък може да донесе някои не толкова приятни новини за доходите на партньора ви. Това ще отмине, по-добре отделете време, за да се съсредоточите върху бъдещето, което ви очаква.

Лъв

Пълнолунието във вашия партньорски сектор със сигурност ще доведе до повратна точка в отношенията ви. За някои Лъвове това може да доведе до разпад на взаимоотношенията, особено ако това са били временни взаимоотношения, а не стабилна връзка. За други Лъвове, пълнолунието може да донесе истинска връзка. Всичко зависи от това къде се намирате в момента в историята на любовния си живот. Необвързаните е време да се съсредоточат върху самоусъвършенстването си.

Дева

Скъпи Деви, Венера определено ще добави сладка нотка и към вашия любовен живот, помагайки ви да се чувствате и изглеждате най-добре. Това е енергия, която улеснява много привличането на другите към вас, вместо да се налага вие да ги преследвате. Необвързаните представители на зодията ще открият нови любовни перспективи. Обвързаните ще бъдат по-ценени от всякога от любимия човек.

Везни

Тази седмица Везните ще слушат сърцето си и като цяло може да очакват големи промени в любовта. Всичко това ще се случва благодарение на Венера. Също така е възможно да имате нужда от малко време за себе си, в което да настроите интуицията си. Чувствата ще бъдат водещи за вас, а пълнолунието тази седмица, което ще окаже влияние върху романтичния ви сектор ще ви накара да се чувствате наистина щастливи в любовта.

Скорпион

Социалният ви живот става все по-интересен и вълнуващ. Ако имате половинка до себе си ще се радвате на времето прекарано заедно. Любимият човек ще ви окаже своята подкрепа в делата, които ви вълнуват. Необвързаните Скорпиони може да осъзнаят, че изпитват романтични чувства към приятел/приятелка, а той или тя най-вероятно споделя същите емоции и към вас. Вселената ви дава зелена светлина и това може да се окаже началото на нещо вълнуващо за вас.

Стрелец

Време е да се отворите за любовна връзка и пълнолунието вероятно ще доведе това емоционално решение до своята кулминация. Възможно е да сте готови да се отдалечите от човека или да му поставите някакъв ултиматум. Погледнете траекторията на тази връзка и дали тя не противоречи на това, което смятате, че любовта трябва да бъде. Вероятно ще трябва да коригирате вашите очаквания. Необвързаните също ще преразгледат своите любовни приоритети, но и ще флиртуват

Козирог

Големите ви надежди могат да бъдат възстановени, когато става въпрос за вашата гледна точка по отношение на любовта. Венера ще ви помогне любовта да процъфтява, но само ако вярвате в нея и оставите събитията да се случват естествено. Промяната в начина, по който гледате на нещата, може да доведе до желаното от вас развитие на любовния ви живот. Любовта не е дестинация, а пътуване, и вие най-накрая сте на борда!

Водолей

Водолеите са един от най-емоционалните знаци в зодиака. Добре е обаче да помислят как да имат малко повече баланс между ума и сърцето си. Това може да премахне всякакви бариери, които имате пред любовта и отношенията. Пълнолунието във вашия знак тази седмица ще ви изведе от зоната ви на комфорт. Това не бива да ви плаши, защото без значение дали сте обвързани или търсите своята половинка, любовта ще ви носи удоволствие.

Риби

Венера навлиза във вашия знак на партньорствата. Любимият човек ще обърне внимание на това, от което се нуждаете. До 16 август оценката ви един към друг като партньори ще се засили. Всичко това ще ви кара да се чувствате невероятно. Необвързаните Риби може да използват това време, за да преразгледат какво точно искат от любовта и от бъдещия си партньор.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)