Любовен хороскоп за 20-21 март: Ракът да бъде реалист, романтика за Водолея

Овен

И двамата с половинката няма да сте готови да направите компромиси, поне що се отнася до финансите. Това е и причината всички хубави планове за уикенда да се провалят с гръм и трясък.

image0 (9K)

Телец

На любовния фронт на Телците хармонията ще бъде нарушена. Не отлагайте сериозните разговори, независимо колко ви притесняват и намерете адекватно решение, защото мълчанието ще се отрази лошо на връзката ви, дори пагубно за някои представители на зодиака.

Близнаци

Неделният ден определено ще ви предложи повече възможности в любовен план, стига да „имате очи“ за тях. Не се дистанцирайте емоционално от партньора, защото може да ви окаже решаваща подкрепа във важен момент.

Рак

Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите по-здраво на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо притежавате, преди да го загубите.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще имат доста високо либидо през почивните дни. Ще искат любимият им да им даде това, от което се нуждаят в секса и няма да се свенят да си го поискат.

Дева

За първи път от много време представителите на зодия Дева ще усетят хармония и спокойствие в отношенията с половинката. Ще успеете да преоткриете човека до себе си си на дълбоко духовно ниво.

Везни

Възможно е да възникнат неразбирателства, които да бъдат породени от финансови въпроси. Не влизайте в задълбочени разговори, защото ще кажете неща, които не мислите.

Скорпион

Ако имате любим човек до себе си, отделете му повече от вашето така ценно време. Връзката ви има нужда от освежаване, а той със сигурност има нужда от повече споделеност.

Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват ситуации и грешки, за които съжалявате, сега е най-подходящият момент да ги поправите, да се извините и да поискате прошка. Може би няма да постигнете пълното щастие, но резултатът определено ще е положителен.

Козирог

Уикендът е подходящ за обсъждането на важни въпроси. Дори и най-неприятната тема на разговор ще бъде по-гладко обсъдена, защото няма да е необходимо да се опитвате да контролирате емоциите си.

Водолей

Без значение дали сте обвързани, или не, животът ви ще бъде изпълнен с романтика. Ще бъдете ангажирани с доста домакински задължения, но това ще ви донесе душевен баланс.

Риби

Ще почувствате силно желание да се насладите на удобствата и уюта в дома. Не забравяйте и за малките романтични жестове към партньора.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!