Любовен хороскоп за 21-27 юни: Интересна седмица!

Последните дни на юни ще са интензивни в любовен план, донякъде и малко драматични. Ще искаме да се забавляваме, но и ще търсим отговори на въпроси. Пълнолунието, което ни очаква също ще окаже влияние върху любовта.

Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица Венера се премества в знака на Лъв и вашия 5-и дом на удоволствието и романтиката и ако сте необвързани, определено няма да скучаете. Това е едно от най-благоприятните разположения, които помагат за създаването на нова любов. За обвързаните Овни това също е много плодороден период. Ще имате прекрасни мигове с любимия човек, а някои от вас може да започнат с плановете за бебе.

Телец

Ароматът на романтиката изпълва въздуха, а Венера и Нептун са в перфектен тригон. Без значение на какъв етап е любовният ви живот, ще гледате позитивно по отношение на любовта. За необвързаните представители на зодията ще бъде достатъчно да вярват в любовта и че съвсем скоро тя ще се появи в живота им. В края на седмицата Венера ще окаже влияние и върху семейния живот. Ако любимият човек не се разбира с някои от вашите роднини, това може да доведе до проблеми. Не позволявайте да ви нарушат хармонията.

Близнаци

От 29 май Меркурий е ретрограден във вашия знак, но тази седмица ретроградната му фаза приключва. През този период е възможно да сте били объркани по отношение на любовта. Хубавото е, че сега ще можете да подредите мислите си. Не бързайте в любовта, а изчакайте още малко. Венера ще ви окаже своята подкрепа. Това ще донесе позитиви както на обвързаните, така и на тези, които търсят своята половинка.

Рак

Романтичната Венера остава във вашия знак до неделя. Това ще ви помогне да изгладите почти всички недоразумения в любовта. Все пак бъдете внимателни, защото Плутон ще застане срещу Венера, което може да ви направи по-емоционални, обсебващи и вероятно дори токсично привързани. Време е да разгледате ролята си в историята на любовния си живот или настоящата връзка. Ако смятате, че половинката ви винаги греши, помислете дали и вие не допускате грешки. Пълнолунието във вашия партньорски сектор носи повратна точка в любовта

Лъв

Изцеление, прошка, оправяне на бъркотиите в любовта, нови пътища. Такава ще бъде седмицата за вас, Лъвове. Тригонът между Венера и Нептун инициира този мощен процес, очаква ви напредък и сега може да се отървете от всякакви токсични навици или модели в любовта. След това, Венера влиза в знака на Лъв – време е да обичате!

Дева

Ако сте самотни, последните дни на юни могат да се окажат период за нова любовна връзка. В случай, че се срещате с някого, връзката може да вземе основен обрат, заради пълнолунието тази седмица. Някои от вас може да задълбочат взаимоотношенията. Други може да се откажат от такива с хора, за които усещат, че не са подходящи за тях. За обвързаните Деви са възможни обърквания с партньора. Добрата комуникация е ключова.

Везни

Скъпи Везни, вероятно напоследък вниманието ви е било фокусирано върху работата и не чак толкова върху семейството и любовта. Тази седмица всичко се променя. Венера се премества в знака на Лъв и вашия 11-и дом на приятелството, като ще ви осигури хубаво време с вашите любими приятели. Темата за любовта ще бъде в основата на вашите разговори. Необвързаните Везни ще флиртуват, ще се забавляват. Тези от вас, които си имат половинка ще се радват на хубави мигове.

Скорпион

Венера прави перфектна връзка с Нептун – планетата на безусловната любов. Това ще ви направи по-отворени за любовта, по-даващи. Тази планетарна енергия може да използвате за прошка към минали събития или да направите нещо хубаво за човек, който е важен за вас в любовен план, защото актът ви ще бъде наистина оценен. На какъвто и етап да се намирате сега в любовен план, единственото важно нещо е любовта. Насладете ѝ се!

Стрелец

Емоционална седмица за Стрелците или поне за част от вас. Ще търсите отговори, които може да не ви харесат и това да доведе до гняв към самите вас. Може би прикривате част от вашите емоции свързани с някакво минало или настоящо разочарование в любовта. Не бива и да манипулирате ситуацията, за да накарате някой да изпитва по-силни емоции към вас. Запитайте се къде сте се жертвали или в настоящето, или в миналото – дори ако всичко е било в името на любовта и сигурността. Въпроси, които изискват вашето внимание.

Козирог

Козирозите обичат да контролират в любовта, а някои от вас е възможно да са направили нещо наскоро спрямо половинката си, с което не се гордеят. Възможно е това да е било, за да задържите любовта помежду ви. В последните дни на юни пълнолунието, както и Венера и Плутон, ще ви напомнят че проблемите ви с контрола могат да попречат на любовния ви живот. Без значение дали сте във връзка или не, има въпроси, които се нуждаят от вашето внимание.

Водолей

Ако е имало въпроси, които са ви били неясни, то сега нещата ще започнат да ви се разкриват. Меркурий е ретрограден във вашия романтичен сектор от 29 май, но това приключва тази седмица. Тези от вас, които са търсили информация за човек, към когото изпитват емоции, ще успеят да я намерят. Ако бивша половинка е напомнила за себе си, то сега ще можете да вземете решение относно този казус. Обвързаните Водолеи също ще взимат решения, но при тях ще преобладават положителните.

Риби

Още в началото на седмицата ще почувствате невероятна любовна вибрация! Венера, която е във вашия любовен сектор, ще бъде в хармония с Нептун, който е във вашия знак. Обвързаните Риби и тези, които търсят своята половинка ще се радват на невероятна енергия и хубави мигове. Бъдете внимателни с приятелския ви кръг и не позволявайте намеса в личното ви пространство.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)