Любовен хороскоп за 24-30 май: Напрегната седмица

В последните дни на месец май ни очаква лунно затъмнение в знака на Стрелец, което ще озари истината зад настоящия ни любовен живот. Въпреки това може да ни е трудно да приемем истинския смисъл на някои обстоятелства. Венера и Нептун ще доведат до редица заблуди и обърквания. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През последната седмица на май Овните ще осъзнаят, че нищо не знаят за любовта. Връзките в момента са объркващи, независимо къде се намирате в настоящия момент в любовта. Може да сте си мислили, че познавате някого, но очевидно сте сгрешили. Мислехте, че любовта е истинска, но се оказва, че всичко е било само фантазия. Това може да е разочароващ период за вас, но трябва да го преодолеете.

Телец

Телците също ще бъдат изправени пред редица емоции в любовта и относно това дали техните най-дълбоки емоционални желания са се осъществили или не. Тези от вас, които имат половинка до себе си, няма да се колебаят да разкрият нуждите си, но друг е въпросът дали ще бъдат задоволени. Усещането за липса може да предизвика дискомфорт. Тези Телци, които пък се чувстват удовлетворени от връзката си, ще задълбочат тези хубави емоции с любимия човек.

Близнаци

Лунното затъмнение във вашия партньорски сектор подсказва, че някои от представителите на зодията може да прекратят взаимоотношения, които не ги задоволяват емоционално. Липсите във връзката ще бъдат изяснени и с партньора ще трябва да решите дали и двамата сте готови да инвестирате усилия в това да поправите щетите. Венера спрямо Нептун, може да доведе до допълнително объркване в любовта. Ако сте необвързани, лесно можете да бъдете запленени от някой, който повече изглежда като перфектния партньор. Не забравяйте, че тази седмица, на 29 май, Меркурий става ретрограден във вашия знак, което може също да доведе до грешни представи.

Рак

Раците може да бъдат изправени пред дилема. Възможно е да сте попаднали в някакъв конфликт, да се е намесила трета страна или любовта ви да не е споделена. Някои Раци ще са напълно убедени, че са срещнали своята сродна душа, че им е писано да са заедно, но да останат разочаровани. Други е възможно да направят всичко по силите си, за да бъдат с някого, но след това да осъзнаят, че тези взаимоотношения не им носят щастие. Важното тази седмица е да внимаваме с емоционалните решения.

Лъв

Очаква ви динамична седмица в любовта, Лъвове. Лунното затъмнение разкрива романтичния ви сектор. Някои истини за романтична ситуация ще излязат наяве. Друга възможност е ваш приятел да ви разкрие своите чувства. Ако отскоро сте в любовни взаимоотношения, някои от вас може да осъзнаят, че са се влюбили силно. Сериозно обвързаните може да бъдат зарадвани от новина за бебе.

Дева

Възможно е тази седмица да бъдете обезсърчени в любовта, особено ако сте във връзка. Венера и Нептун могат да създадат объркване и разочарование в любовен план. Любимият човек може да каже или направи нещо, което да остави усещането във вас, че сте неразбрани, особено по въпроси свързани с вашата кариера. Необвързаните представители на зодията е добре да се опитат да намерят баланс между работата и личния живот. Така няма да пропуснат възможностите, които звездите им дават в любовта.

Везни

Седмицата може да бъде разочароваща за някои Везни що се касае до любовта. Обвързаните може да се почувстват зле от факта, че дават повече във взаимоотношенията им, отколкото любимият човек. Важно е да споделите вашите усещания и нужди, за да може партньорът ви да е наясно. Ако романтиката се нуждае от повече усилия, не се колебайте да си осигурите време само за вас. За необвързаните е важно да бъдат предпазливи, защото може да се забъркат в отношения с човек който да не е подходящ за тях по ред причини.

Скорпион

Определено това няма да ви бъде силна седмица в любовта, Скорпиони. Венера и Нептун ще внесат някои заблуди. Може да имате нереалистични очаквания относно конкретен човек. Не забравяйте, че ако не очаквате нищо, никога няма да бъдете разочаровани. Бъдете внимателни и с финансите, за да не се окажете губещи заради любовта. Ако имате сериозна връзка, важно е да бъдете открити с любимия човек един към друг. Не забравяйте и за специалните мигове, които помагат за сближаването на двама души.

Стрелец

Лунното затъмнение във вашия знак тази седмица ще изложи на показ емоционалните ви нужди. Това може да повиши вашата уязвимост. Търсите любов, сигурност. За семейните може да има някои обърквания, особено ако се налага да взимате решения. Тази седмица и Меркурий ще заеме ретроградна позиция в партньорския ви сектор, добавяйки още повече несигурност. Не бързайте с решенията, не бързайте дори и да търсите някаква истина.

Козирог

Самотните Козирози или тези, които са в ранните етапи на взаимоотношения с някого, може да се окажат разочаровани. Бъдете внимателни през тази седмица, защото объркванията и напрежението в комуникацията ще се случват заради позицията на Венера и Нептун. Помислете и върху това дали вашите очаквания за любовта като цяло са нереалистични. Може би разочарованието ви се дължи на очакванията ви, а не на друг човек. Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на Марс. Възползвайте се от тази хубава енергия.

Водолей

Любовният ви живот е една бъркотия, въпреки че Венера се движи през вашия романтичен сектор и ви дава невероятна положителна енергия. Проблемът е, че тази планета няма да действа изолирано, а ще бъде в неблагоприятна позиция с Нептун. Бъдете внимателни с фантазиите, защото те могат да ви подведат в любовта. Внимавайте и със себелюбието, за да не съжалявате на по-късен етап. Ретроградният Меркурий ще ви напомни и да сте предпазливи в комуникацията, без значение дали сте в сериозна връзка или не.

Риби

Очаква се напрежение в любовта и за обвързаните Риби, които ще имат усещането, че нещо не е както трябва във връзката им, че има проблеми, които се „замитат под килима“. Е, този балон ще се спука, но има как да поправите нещата. Най-важното е, че двамата с партньора повече няма да искате да се преструвате и ще сте готови да разрешите това, което пречи на щастието ви. Някои от вас може да се допитат и до роднина, близък човек за съвет. Необвързаните Риби също ще търсят утеха в компанията на близки хора. Подреждането на планетите създава объркване в любовта, не се поддавайте на влиянието на негативни емоции.

 

 


image0 (9K)