Любовен хороскоп за 27-28 март: Проблеми за Лъва, Козирогът да си мери приказките

Овен

Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт с целите в живота ви. Може би сте получили възможност за нова работа или повишение, които ще ангажират голяма част от свободното ви време.

Телец

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Телец. Обвързаните ще се чувстват като в приказка, докато необвързаните имат шанс да срещнат някой интересен човек, който да предизвика „пеперуди в стомаха“.

Близнаци

Има вероятност през уикенда да потънете в негативни емоции, ако сте имали някакви определени планове, които няма никакъв шанс да се случат. Спрете да мечтаете за невъзможното и започнете да се радвате на това, което имате.

Рак

През почивните дни ще ви бъде много по-лесно да разговаряте с половинката и да споделяте мислите, чувствата и желанията си. Започнете да говорите, но не забравяйте и да слушате.

Лъв

Не така гладко ще върви любовният живот за Лъвовете. Събития могат да предизвикат проблеми между вас и половинката и да направят някои от двама ви по-уязвим или с други думи да отключат ревността.

Дева

Уикендът ще ви даде един важен урок – как да се пускате по течението. Следвайте половинката си и няма да съжалявате. Имате потенциал да развиете взаимоотношенията си на по-дълбоко емоционално ниво.

Везни

Сигурно не се намирате във връзката си по начина, по който ви се иска, но ще се справите със ситуацията и ще преодолеете разочарованието си, съсредоточавайки се върху позитивите.

Скорпион

Възможно е да обсъдите финансовото ви състояние и да оптимизирате разходите. Само ако говорите открито един с друг ще може да постигнете консенсус.

Стрелец

Разговорите с любимия човек ще бъдат много вдъхновяващи. Може да включват планове за сватба или бебе, но не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Козирог

Внимателни с това какво казват ще трябва да бъдат и обвързаните Козирози. Думите ви могат да не бъдат разбрани както ви се иска на вас и да има нежелани последствия.

Водолей

Ще се чувствате напрегнати без видима причина. Сякаш всичко около вас ви дразни. Имате нужда от усамотение и е добре да го намерите, за да не се стига до скандали.

Риби

За съжаление, надали ще успеете да избегнете наранените чувства, напрегнатите разговори. Опитайте се да запазите добрия тон, за да не разрушите шансовете за хармония помежду ви.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!