Любовен хороскоп за 8-14 февруари: Вселената подкрепя Близнаците, нови срещи за Близнаците

През тази седмица, планетата на любовта – Венера, ще направи романтично пътуване с Водолей, което ще улесни много любовния ни живот. Това означава, че може да има надграждане на връзката, нова любов за някои. Очаква ни новолуние в знака на Водолей, което също ще се усети.

Повече за вашата зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, вашите желания свързани с любовта биха могли да се осъществят, благодарение на редкия съвпад Венера-Юпитер във вашия 11-ти дом на приятелството. Вселената очаква да декларирате вашите копнежи. Ако имате сериозна връзка, любимият човек може да ви направи приятна изненада, да сбъдне ваше желание.

Телец

Асертивният Марс се движи през вашия знак и тази събота ще направи поддържаща връзка към Нептун, който сега е в областта на вашата карта, свързана с най-големите ви желания. Ако се срещате с някого и имате интимни желания към този човек, то те може и да се осъществят. Необвързаните може да имат вълнуващо запознанство, а Телците във връзка да се наслаждават на хубави мигове с партньора.

Близнаци

За Близнаците е важно тяхната половинка да им помага да разширяват своите хоризонти, да ги допълва, вдъхновява. Ако това не се случва, те просто губят интерес към връзката си. За късмет, Вселената ви подкрепя и вие ще се чувствате по-влюбени от всякога. Любимият човек може да ви изненада приятно. Ако пък сте самотни, има вероятност да срещнете нова и вълнуваща личност.

Рак

Тази седмица ни очаква новолуние, а то ще окаже влияние на вашия партньорски сектор. От друга страна, връзката между Венера и Юпитер, също ще окаже влияние на любовния ви живот. Очакват ви радости и хубави мигове. Възползвайте се от тези планетарни събития.

Лъв

Лъвовете ще се чувстват като спечелили от лотарията. Новолунието ще окаже влияние върху партньорския ви сектор. За обвързаните представители на зодията това означава нов старт за връзката. На следващия ден след новолунието, Венера и Юпитер ще бъдат в прекрасна позиция. Всичко това ще донесе само положителни емоции за вас.

Дева

Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се радват на подкрепата и любовта на партньора. Той или тя може да направи нещо тази седмица, което да улесни по някакъв начин живота ви. Може да се касае за сбъдване на мечта, приятна изненада. Без значение какво е, вие ще се чувствате обичани.

Везни

За представители на зодия Везни, романтичните възможности са безкрайни и за това донякъде ще допринесе новолунието. Но на добри възможности ще се радват и необвързаните. Бъдете отворени за нови срещи, любов. Венера и Юпитер ще се намесят в любовния живот и на Везните. Изненади и добри перспективи, такава ще бъде седмицата на Свети Валентин за вас.

Скорпион

Любимият човек ще ви изненада с подарък, който е от сърце. Може би нещо, за което сте мечтали отдавна. Щедростта му ще бъде не само материална, а най-хубавото е, че и вие ще искате да отвърнете с обич и внимание. Празнувайте любовта, скъпи Скорпиони!

Стрелец

Родените под знака на Стрелеца ще взимат решения през тази седмица, които ще ги направят много щастливи. Някои от вас може да получат предложение за брак. Може да заживеете под един покрив с любимия човек или да разрешите стар проблем. Едно е сигурно – настроението ви ще е романтично. Ако търсите любовта, бъдете отворени за нея. Възможни са нови запознанства или флиртове с личност, с която общувате от известно време.

Козирог

Козирозите ще имат поводи за празнуване. Възможно е да получите повишение на доходите, но и да надградите по някакъв начин вашата връзка. Половинката ще ви помага да се чувствате комфортно, спокойни, разговорите ще ви зареждат с положително настроение. Преминавате през вътрешна промяна, осъзнавайки какво искате и заслужавате в любовта. Ако търсите нова любов, бъдете нащрек.

Водолей

Новолунието във вашия знак, както и връзката Венера-Юпитер ще ви накарат да се усещате така, сякаш голяма част от вашите желания се реализират. Що се отнася до любовта и романтиката, събитията ще ви носят много вълнения. Без значение дали сте в сериозна връзка или отскоро се срещате с някого, ще се чувствате обичани, желани. Насладете се на тази прекрасна седмица!

Риби

Тези от вас, които са обвързани, може да планират нещо специално за любимия човек или пък той да ги изненада. Така или иначе, очаква ви една приятна седмица, в която романтиката няма да бъде в повече, затова не се колебайте да давате обич, да организирате специални мигове. Ако търсите своята половинка, ще имате приятни моменти на флирт, но е малко вероятно да започнете нова връзка през тези дни.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)