Любовен хороскоп за 11 – 17 ноември 2019 година

Някои представители на зодиака ще могат да надградят връзката си, докато други ще бъдат изправени пред любовна „мъгла“ заради Нептун. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп, споделен от Az-jenata.bg.

Овен

Венера се движи през вашия 9-ти дом на вярванията и ценностите и тази седмица ще се „раздели“ с Нептун. В резултат на това е възможно да осъзнаете, че сте компрометирали ценностите си на някакво ниво или позволявате на собствената си стойност да ерозира, за да се почувствате желани от някого. Време е да погледнете реалността. Това наистина ли е любов?

Телец

Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да усещате повече. Емоциите ще ви обземат, но в същото време Меркурий, който в момента се движи ретроградно във вашия партньорски сектор, може да ви създаде напрежение. Възможно е да се сетите за стара любов, той или тя да ви даде куп обещания. Дали можете да му/ѝ се доверите?

Близнаци

Въпреки че може да се почувствате разочаровани по отношение на любовния ви живот, помислете върху това какъв урок учите в момента. Може би трябва да приемете хората такива, каквито са, а не каквито ви се иска да бъдат. А може би вие сами вредите на любовния си живот, вглеждайки се само в недостатъците на вашата романтична връзка. Само защото имате слаби моменти, не означава, че трябва да се откажете от любовта.

Рак

Представителите на зодията може да бъдат изправени пред любовно разочарование. Венера ще бъде в не толкова добра позиция към Нептун – планетата, която има склонност да обърква и замъглява всичко. Възможно е да има ситуация между вас и любимия човек, от която да разберете, че етика от негова страна липсва.

Лъв

Ако през тази седмица се чувствате наранени по отношение на любовта, помнете, че това е просто любовник, а не любовта! Понякога изливаме своите емоции, разкриваме сърцето си пред някого, изпълнени сме с оптимизъм пред някого, който ни показва, че не е в състояние да отвърне на всичко, което сме готови да му дадем. Не си позволявайте да затънете емоционално. Истинската любов няма да ви пропусне.

Дева

Ако скоро сте започнали нова връзка или сте се пренесли под един покрив, то тази седмица може да бъдете изправени пред проблем. Ще осъзнаете, че сериозните взаимоотношения изискват компромиси от двете страни, пренареждане на ценностите. Бъдете искрени един с друг и не премълчавайте това, което не ви допада, но следвайте добрия тон на комуникацията. Никоя връзка не е перфектна.

Везни

Вълнуваща любовна седмица очаква Везните. Ще имате възможността емоционално и сексуално да укрепите връзката си. В спалнята ще става все по-интересно. Ако сте необвързани, няма да ви липсват ухажори, дори някой от тях може да ви изпрати смесени сигнали. Уверете се, че наистина има интерес към вас, а не е просто поредната заблуда.

Скорпион

Очаквайте повратна точка за вас и вашата половинка. Пълнолуние в сектора на взаимоотношенията ви, предполага пълно емоционално и физическо свързване. Тъй като вие не се интересувате от връзки, които са наполовина, ще искате всичко или нищо. Ще се насладите на чувства, които никога не сте изпитвали. Ако отскоро се срещате с някого, внимавайте с финансите. Дайте си време, за да видите дали ще се получи нещо сериозно между вас.

Стрелец

Ако се намирате в ситуация, в която трябва да решите дали да продължите връзката си или не, сега не е моментът, в който да взимате подобно решение. Дайте си време, за да се уталожат малко събитията, защото нито вие, нито партньорът ви може да виждате нещата ясно. Няма да липсват съвети и напътствия от роднини, но е по-добре да се дистанцирате от тях. Може само да ви объркат.

Козирог

Козирози, очаква ви една емоционално удовлетворяваща седмица. Изглежда, че звездите ще ви помогнат да получите това, което желаете. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия истински любовен сектор и ще бъде хармонично свързано със Сатурн и Плутон. Това предполага дълбоки любовни преживявания. За необвързаните Козирози любовта е на хоризонта, за тези които си имат половинка – радвайте се на хармонията.

Водолей

Познат или приятел може да ви изпрати смесени сигнали за романтичен интерес. Ще се чувствате донякъде объркани, но ще имате и желание да се впуснете във всичко това. Любов, приятелство… няма да липсва и объркване.

Ако вече се намирате в сериозна връзка, то ще имате добри възможности да я задълбочите на емоционално ниво.

Риби

Тази седмица ще е важно да управлявате емоциите си и ирационалните решения, които може да вземете. Може би ви е хрумнало да жертвате кариерата си по някакъв начин, заради любовта. Не прибързвайте с решенията, за да не съжалявате на по-късен етап. Онези от вас, които са в сериозни взаимоотношения, ще имат желанието да поговорят с любимия човек по въпрос, който отлагат от дълго време.

 


image0 (9K)