Любовен хороскоп за 25 – 31 януари: Овенът да бъде нащрек, Близнаците са готови за истината

В последната седмица на януари е възможно да имаме непостоянно поведение, а това ще се дължи на напрегнатия квадрат между Слънцето и Уран. Пълнолунието в знака на Лъв може да направи любовта и малко драматична. Може да споделяме истини, но и ще се чувстваме по-романтично настроени.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Дори и да няма предпоставки за любовни драми, то вие ще сте тези, които сами ще ги създадете. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката, но и ще ви направи по-емоционални. Но това лунно събитие ще събуди и страстта и в любовта може да ви се случат много неща, които желаете. Внимавайте с думите и действията, особено ако отскоро се срещате с някого.

Телец

Телците, които скоро са се запознали с някого, може да се замислят дали наистина вибрират на едно и също ниво с този човек. Също така е възможно, ако имате нова връзка или се срещата на този етап с някого, да си дадете сметка, че тази личност по някакъв начин ви е отклонила от вашите лични цели.

Близнаци

Близнаците няма да се сдържат и както обикновено ще искат да си кажат всичко на любимия човек или на някого, в когото са влюбени. Тази седмица предстои пълнолуние в знака на Лъв, което ще окаже влияние на вашия комуникационен сектор. Готови сте да кажете истината си за това как се чувствате, какво искате и дали сегашната ви романтична ситуация ви дава това, от което се нуждаете или пък не. Тази седмица любовта става реална… или ще разберете, че просто не е любов.

Рак

Обвързаните Раци ще имат чудесна любовна седмица. С партньора ще ви вълнуват въпроси свързани с пари, перспективи, бюджети, изпитани инвестиции. Някои обстоятелства може да се променят, но хубавото е, че ще гледате в една посока. Този път не е „мой“ и „твой“, а ще бъде „наш“, „заедно“.

Лъв

Лъвове, тази седмица ви очаква пълнолуние във вашия знак и ще ви помогне да се освободите от емоциите, които ви карат да се чувствате напрегнати от дълго време. Най-накрая може да заявите своята любов и преданост към човека, на когото сте решили да разкриете сърцето си. Сериозно обвързаните може да стигнат до годеж, а самотните да не говорят за самота и изобщо за копнежите си. Самотата ви няма да продължи дълго.

Дева

Девите ще бъдат решителни в любовта, без значение какви ще са последствията. Възможно е да изпитвате силни емоции към някого и да решите да говорите, но нещата да не свършат във ваша полза. Но пък има вероятност да запазите своите чувства и да не ги разкриете. Време е да дадете глас на любовта, Деви.

Везни

Любовта винаги ще намери начин да ви зарадва и тази седмица ще се убедите в това, Везни. Слънцето и Юпитер ще окажат влияние на вашия сектор на романтиката и това ще ви донесе много приятни емоции. Обвързаните Везни може да се изненадат от новина за бебе, а тези, които си нямат половинка, да срещнат някоя специална личност.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията може да бъдат изправени пред конфликтна ситуация с половинката си, като е много вероятно и вашето семейство да изкаже възмущение относно поведението на любимия човек. Не позволявайте на роднините да се намесват във връзката ви. Необвързаните Скорпиони ще се фокусират повече върху работата, отколкото върху любовния си живот.

Стрелец

Що се отнася до любовта, Стрелците ще имат много възможности в любовен план. Ще бъдете енергични, позитивни, отворени за промени във връзката. Необвързаните също ще се радват на раздвижване и промени, които ще им отворят нови пътища в любовта.

Козирог

Тези от вас, които отскоро се срещат с някого или са в нова връзка, трябва да внимават с парите и щедростта към половинката си. Дали той/тя наистина изпитва емоции към вас или вие сте тази страна, която дава повече в отношенията… Сериозно обвързаните Козирози да не бъдат толкова критични към любимия човек, а да се отдадат на повече романтика.

Водолей

Водолеи, ако всичко върви добре във връзката ви, пълнолуние във вашия партньорски сектор обещава много романтика и хубави емоции с любимия човек. Възможно е обаче, той или тя да сподели с вас, че любовният ви живот е станал малко скучен и това да доведе до лек спор. Избягвайте скандалите, а решете проблемите с добра комуникация и жестове, показващи любовта ви един към друг.

Риби

Меркурий ще заеме ретроградна позиция. Ще настъпят промени за вас и половинката ви. Теми, които досега сте избягвали да обсъждате, ще излязат на преден план. Водете мирна комуникация и споделете един на друг от какво точно се нуждаете. Не забравяйте и за романтиката.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)